2777
2789
عنوان

ک ر و ن

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به حکومت ندارم اونا یه طرف قضیه  هست 

فرهنگ مردم ما چی. یه عده پا میشن میرن مسافرت بعد استوری میزارن مامورراهداری رو شکست دادیم و قرنطینه خر ایت 

بعد میان دم از کوروش و فرهنگ آریایی و انسانیت و این حرفا میزنن .واقعا انصافه واقعا جواب این حق الناس ها رو چه جوری میخوان بدن .درسته دولت باید قرنطینه میکرد 

خب نکرد خود وزیر بهداشت گفت من فکر میکردم مردم ما به اون درچه از آگاهی رسیدن ولی بعضی هاشون نرسیدن 

میگن دروغ  میگن الکیه .وقتی راهداری مازندران راه و بست  مسافرا گفتند ما قم و تهران و قرنطینه نکردیم شما. میخواین مازندران و قرنطینه کنید ...خدایی تر و خشک با هم داریم میسوزیم. 

این دنیا چیزی جز یک شوخی خداوند نیست.
نع نشنیدیم

مجوز نداره برنامش چون علی خانی اعتراض کرده گفته چرا اون حق داره از کی گرفته به ما ندادن

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
بابا اینا قم رو قرنطینه میکردن اینجور نمیشد

تو شمال پلیس رو زدن ب خاطر اینکه راه رو باز کنن برن گشت و گذار(اونم با هزار دوز و کلک) اون وقت توقع داری توی قم ک منبع ویروس بوده نزن شت و پتشون کنن!!آشوب میشد... 

گرچه شهر های ديگم درگیر بوده نمیدونستن 

Aezaye dige khooneh ham 3 hafte biroon naraftan golam ???kasi khone nayoomade???kharida ro BA raayat ...

عزیزم من شهرغریبم کسیو ندارم ن جایی رفتم ن کسی خونمون اومده خریدارو شوهرم انجام میده خودشم همه چیو میشوره بعدمن جابه جا میکنم خریدارو

واقعا جای تاسف داره 

خیلی ببخشید قصد جسارت به کسی ندارم ولی اکثر اینا ادم های تحصیلکرده  و درس خونده و پول دارن که میرن مسافرت 

بخدا ادم های بیسواد خیلی بهتر مراعات میکنند

این دنیا چیزی جز یک شوخی خداوند نیست.
من خودم هر وقت استرس دارم تنگی نفس میگیرم

عزیز شما باید کامنت کسیو که میخوایید جواب بدید ریپلای کنید اینجوری انگار داریدباخودتون حرف میزنید 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
خب چرا شهرهای آلوده قرنطینه نشد؟ چرا جلوی مسافرها رو نگرفتن، میتونستن از جبر استفاده کنن

تا وقتی مردم اینقدر بی فرهنگن میشه از جبر استفاده کرد؟ چرا همه چیزو میخوایم بندازیم تقصیر حکومت؟ از ماست که بر ماست..بخدا اگه حالا هم مردم رعایت کنن و اینقدر نیان توی اجتماع و مهمونی وتولد و....نگیرن آمار ابتلا میاد پیین

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز