2777
2789
عنوان

ک ر و ن

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 83 پست

آمار اونا هم میره بالا الان ایتالیا برابر ایرانه 

تازه ما تمیز تریم نجس پاکی داریم 

اونا که خودشونم نمیشورن حالا که دستمال توالت کم اوردن رو افتابه اوردن 

من یکی از دوستاتم آمریکاست میگه خیلی وضع خرابه یه دستکش و ماسک گیر نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب اخبار گفت چین داروی کرونا رو ساخته رایگان بین مریضاشون داره پخش میکنه 

واقعا؟

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
چرا میگی حکومت؟ وقتی مردم خودشون فرهنگ ندارن و رعایت نمیکنن..حکومت چه کار میتونه بکنه؟ با قصد و غرض ...

توهم داریا. من میگم اخبار ما نشون میده اونا در به در دنبال ماسکن پس چطور اینهمه آدم توی ورزشگاه خوش و خرمن 

بچه ها شنیدین v.behdasht گفته من مجوز به برنامه دور همی ندادم؟پس چرا مدیزی گفت مجوز دازم

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

Are yek ghesmatesh ke daste khode mardome ke khoob farhange nadashtashoono be namayesh mizaran baziha,inke too in vaziyat rah bioftan beran safar,hata ta Sare khiyaboon alaki raftan neshoon az bishouri mahzeh,hame chi ke be dolat rabt nadate

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
امشب اخبار گفت چین داروی کرونا رو ساخته رایگان بین مریضاشون داره پخش میکنه 

الکیه یا واقعیه از بس هر روز میگن داروش ساخته شده دیگه نمی تونیم باور کنیم

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی شه....💞
همه اینها اجتماع چندصد نفری به اندازه یه ورزشگاه که نیست

بیشترهم هستن..بخدا اینجایی ک ما هستیم تو ی پاساژ جا برا سوزن انداخت پیدا نمکنی؟لطفا اشتباهاتخودمونو گردن اینو اون نندازیم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
من امروز فهمیدم که عموم و زن عموم که تهرانم زندگی میکنن همون اوایل بهمن کرونا گرفته بودن اصن کلی جا ...

الان خوبن؟

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
منم یه سوال دارم با اجازت اسی.من الان سه چهار روزن تنگی نفس دارم ولی ن تب ن سرفه سه هفته ام هس ازخون ...

Aezaye dige khooneh ham 3 hafte biroon naraftan golam ???kasi khone nayoomade???kharida ro BA raayate kamele osoole behdashti ja be ja mikonin???a

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز