2777
2789
عنوان

دعا

200 بازدید | 22 پست

بچه ها دعایی چیزی برای ازدواج با شخص مورد نظر بلدید؟هر چیزی ک میدونید نتیجه میده بگید خیلی ضروریه😑

خسته شدم دیگه

کی باید جمع کنه این قلب داغونو💔قلب ی دختر ۲۱ ساله سوخت💔

اره واقعا اگر کسی در این زمینه حاجت گرفته لطفا بیاد بگه❤

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دوبار دعای توسل ۲ بار دعای زیارت عاشورا و دوبار حدیث کسا

بخون

ولی نه به نیت اینکه صد در صد اون شخص باشه نیت کن بگو اگر قسمتمه زودی برسیم اگر نه شخصی که خود خدا برات مناسب می دونرو سر راهت قرار می ده 

اینا معجزه می کنه

به خدا اعتماد کن بزار اونی که خودش می دونرو بهت بده که خوشبخترین می شی گلم

چله بذارین.چله زیارت عاشورا ،دعای توسل،حدیث کسا،یس،زیارت جامعه کبیره.من هیچوقت برا ازدواج چله نذاشتم ...

چله یعنی ۴۰ روز بخونم با اون نیتی ک دارم؟میگن چله یس خیلی خوبه

پیج شفاخواهی و منفعت طلبی با قرآن رو سرج کن تو نی نی سایت خیلی دعا داره 

سوره توحید خودم باش جواب گرفتم خیلیییییییی موثره نصف شب و با حالت ناله و زاری خونده بشه و با تموم وجود ب خدا بگی ک بهش نیاز داری و سعی کن زیاد بخونی و تو این ماه رجب هم خیلی توصیه شدهههه

عزیزم دوبار دعای توسل ۲ بار دعای زیارت عاشورا و دوبار حدیث کسا بخون ولی نه به نیت اینکه صد در صد ا ...

مرسی 😚❤🌸

پیج شفاخواهی و منفعت طلبی با قرآن رو سرج کن تو نی نی سایت خیلی دعا داره  سوره توحی ...

اها مرسی از راهنماییت گلم😍❤

چله یعنی ۴۰ روز بخونم با اون نیتی ک دارم؟میگن چله یس خیلی خوبه

اره چهل روز  بخون.یکیم میگن ختم یس به نیت پنج تن میذاری اینطوریه که روز اول۱میخونی روز دوم۲تا روز سوم ۳تا تا روز پنجم ۵تا.یه ختمم هس که در ساعت معینی مثلا نماز ظهر اونم به نیت پنج تن اینجوریه که بعد نماز ظهرت دورکعت نماز تقدیم میکنی به حضرت محمد بعد نماز یه تسبیح حضرت فاطمه بعدشم یه حدیث کسا روز بعد درهمون ساعت همون کارا رو میکنی فقط نمازو تقدیم میکنی به حضرت علی روز بعد به حضرت فاطمه روز بعد امام حسن روز بعد امام حسین وروز اخرم به جبرئیل

اره چهل روز  بخون.یکیم میگن ختم یس به نیت پنج تن میذاری اینطوریه که روز اول۱میخونی روز دوم۲تا ر ...

خیلی هم عالی 🌸مرسی😚😍