2777
2789
عنوان

امروز دستای داداشمو بوسیدم

2109 بازدید | 77 پست

من امروز بجای دستای پدرم دستای داداشمو گرفتم و بوسیدم بابت همه زحمتایی ک برامون کشیده تو این چند سال ازش تشکر کردم 

۱۳سالش بود ک رف سرکار همیشه از هر لحاظی پشتمون وایساده نذاشته کمبودی حس کنیم از خوشیاش زده تا ما راحت زندگی کنیم تک تک وسایلای مامانمو عوض کرد بهترین مارک رو براش خرید روز مادر یک کیک با سندو کلید خونه ای ک تازه ساخته رو اورد دادبه مامانم دستاشو بوسید گف دوست ندارم بعد ازدواجم بمونی تو مستاجری بابامم جوریه ک فقد اسمش رومونه ک نگن فلانی یتیمه من همیشه خودمو مدیونش میدونم و هرچقدرم براش جبران کنم بازم کمه الهی بمیرم براش از الان میگه زانوهام درد میکنه بس ک سرپا وایساده😭😔 من مردتر از اون تا بحال مردی ندیدم دور و اطرافم الهی ک خدا بهش عمر طولانی و باعزت بده🙏🙏

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش كنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

انشاالله خدا همیشه یاورش باشه و تو هر دو جهان پاداش این انسانیتشو بگیره دست مریزاد بهش واقعا مرده

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

خدا حفظش کنه

ایشالله خوشبخت شه

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792