2777
2789

آیفون نباید با گوشی های اندرویدی مقایسه شه

سیستم عاملشون فرق داره و کلا بحثشون جداس

اگه ب رابط.کاربری ساده و سبک ios علاقه مندید ایفون بخرید

اگه به شخصی سازی بالا و تنوع زیاد تو رابط کاربری علاقه اندروید بخرید

متخصص سخت افزار گوشی و کامپیوتر، تعمیرات گوشی، مشاور خرید گوشی و اسمبل سیستم  #مفید_باشیم :)    (2 ساله که اینجا عضوم پس با تاریخ عضویتم قضاوتم نکنید...)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آیفون خیلی سریع و راحته

خیلی سریع که مال گذشته بود

با قدرتمند شدن چیپ های پرچمداران اندرویدی الان سرعتشون با ایفون ها برابری میکنه و در بعضی موارد هم بیشتره (سری گوشی هایی که چیپست snapdragon 865 دارن)

اما ایفون معمولا در طولانی مدت سرعت اولیه خودش رو بهتر حفظ میکنه

متخصص سخت افزار گوشی و کامپیوتر، تعمیرات گوشی، مشاور خرید گوشی و اسمبل سیستم  #مفید_باشیم :)    (2 ساله که اینجا عضوم پس با تاریخ عضویتم قضاوتم نکنید...)
سامسونگ زد فلیپو دیدی؟ اس بیستذالترا دیدی؟ بعدشم کارایی مهمه که محدوده 

مثلا سامسونگ چه کارایی داره؟؟؟
اپل شعارش اصالت و کاربردی بودنه

نه گوشی فانتزی که تا حالا چنتا گزارش داشته از اینکه نمایشگرش از وسط ترک خورده😂😂😂اون تاشو هاش

اپل گوشیاش بعده ۶،۷سال همچنان اپدیت میشن و به روز با کلی تغییرات و اپشنای مختلف،یا اینکه من این سومین گوشیه اپله که گرفتم بعده ۷سال یک بارم گوشیم هنگ نکرده😂اتفاقی که واسه پرچم دارای اپل همون دو سه ماه اول میوفته😉

که گوشیای سامسونگ اینارو تو خواب میبینن،دیگه بقیه چیزارو خودت برو تحقیق کن😁
من همسرم چند ماهع پیش ۱۲تومن پول سامسونگ داد وقتی با گوشیه من که ایفون ۸ بود مقایسه کرد به حرف من رسید و پشیمون شد رفت عوضش کرد😁

شما سامسونگ پیشنهاد میکنین یا اپل

ایفون ها گوشی های بسیار با کیفیت و خیلی خوبی هستند ولی من با اندروید راحت ترم

بستگی ب سلیقه شما داره