2777
2789
عنوان

خیلی درعذابم 😔

260 بازدید | 12 پست

توزندگیم ازبچگی تاالان خیلی خیلی سختی کشیدم پدرم ۲سالم بود فوت کرد وکلی مادرم زحمت کشید کلی سختی کشیدیم یه دورانی خوب شدهمه چی تا یهوخواهرم هوس ازدواج کرد وبایه لات بی سروپاازدواج کردهمون شد دوران بدبختی جدیدما تابه حالاک بایه دختر کوچیک طلاق گرفت بماندچ بلاهایی سرخودش ودخترش نیومد وآبرومون رفت....الان عمو وعمه ودایی وخاله همه ازمون کنارگرفتن البته سرموضوع مشگل ماباشوهرخواهرم میخواست جداشه یسری مشگلات درست شد که همه خودشونوزدن به بی عاری وغریبگی کلاترسیدن اینو خودشونم منکرنشدن😏

خودمم ک ۹ساله بچه دارنشدم و۴تاسقط داشتم کلی بدبختی باخانواده شوهر الان حسود شدم نمیدونم خیلی عذاب میکشم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسایی رومیبینم که خانوادهاشون مشگل خاصی ندارن یا خیلی راحت بچه دارمیشن زندگیشون رونق میگیره بهشون حس ...

آخ آخ گفتی

منم حسود شدم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

داداش بزرگمم ازموقعیت دوری فامیل سو استفاده کرده وحق وحقوق داداش دیگمو بالاکشیده وخودشوهفت پشت غریبه میدونه الان داداشم ۳۳سالشه ونمیتونه ازدواج کنه چون پول نداره😔کلا همه چی بهم ریخته بنظرم دنیاسیاه شده

کسایی رومیبینم که خانوادهاشون مشگل خاصی ندارن یا خیلی راحت بچه دارمیشن زندگیشون رونق میگیره بهشون حس ...

هیچ وقت ظاهر زندگی بقیه را با باطن زندگی خودت مقایسه نکن . 

دعا میکنم ب زودی مادر بشی ‌ . من اولین بار تو این سایت اینا برای یه نفر ب زبون آوردم . فاطمه زهرا کمکت کنه گلم 

هرکسی تو زندگیش مشکلاتی داره هیچکس بی درد نیست یکی کمتر یکی بیشتر انشاا... مشکلاتون حل بشه

کاملا با گوشت و پوستم درکت میکنم.شبیه مشکلات تو رو دارم

حسود بودن خیلی اذیتم میکنه یجورایی احساس میکنم بقیه هم میفهمن حسودم وبیشترمیخان حرصمودربیارن ولی دست خودم نیس همه چی دس به دست هم داده تا مشگلات ازپادربیارم

حسود بودن خیلی اذیتم میکنه یجورایی احساس میکنم بقیه هم میفهمن حسودم وبیشترمیخان حرصمودربیارن ولی دست ...

نمیدونم از این آدمای مریض هستن که میخوان دل دیگران رو بسوزونن

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
هیچ وقت ظاهر زندگی بقیه را با باطن زندگی خودت مقایسه نکن .  دعا میکنم ب زودی مادر بشی ‌ . من ا ...

ممنونم دوستم ولی واقعا گرفتاریم ادم بیچاره زندگی میکنه واسه آبروش اونم نداریم دیگه😢