2777
2789
عنوان

پروستات

302 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها پدرم پروستات داره بعد از عید دکترشون گفته نمونه برداری کنه و عمل کنه ...ولی خیلی لاغر شده نگرانم کسی در این باره چیزی میدونه بابام تقریبا همیشه اضافه وزن داشت ولی الان انقدر لاغر شده بود که همه متعجب شدیم البته سنگ کلیه هم داره که دکترش گفته بدلیل پروستاتش سنگ جلوی مجاری ادرارش رو گرفته....و دکترش بهش دارو داده هم سنگ کلیه اش بیفته و هم پروستاتش کوجیک بشه خیلی هم جدیدا میخوابه نمیدونم از این داروهاس یانه ....بابام کسی هس که اصلا نمیتونه ی حا بند بشه همش باید راه بره الان اینجوریه واقعا دلم میگیره 😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با نمونه برداری می خوان بفهمن ماهیت پاتولوژیک بافت پروستات چیه یا اینکه بدونن نوع سلول های بافت چیه

عزیزم ممنوح تا حدی نگرانیمو کم کردین ولی لاغر شدنش نگرانم کرده واقعااا....شما در باره این مورد شناختی دارین؟؟

عزیزم ممنوح تا حدی نگرانیمو کم کردین ولی لاغر شدنش نگرانم کرده واقعااا....شما در باره این مورد شناخت ...

خواهش میکنم من پرستارم ببین دوست عزیز جواب پاتولوژی پدرتون خیلی مهمه من پیشنهاد میکنم هر چه زود تر نمونه برداری رو انجام بدین تا روند درمان مشخص بشه 

خواهش میکنم من پرستارم ببین دوست عزیز جواب پاتولوژی پدرتون خیلی مهمه من پیشنهاد میکنم هر چه زود تر ن ...

عزیزم ممنون...گلم بخاطر این وضعیت ویروس دکترش گفته بعد از عید نمونه برداری کنن و عمل کنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز