2777
2789
عنوان

موی سفید

160 بازدید | 19 پست

۳۳ سالم ازدواج کردم تا حالا موهام رنگ نزدم امروز برای اولین بار دیدم موهام سفید شده به نظرتون بیشتر میشه ؟؟ راهکار دارید برای جلوگیری ش

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

بالاخره یه روند طبیعیه و بیشتر میشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

می تونی دکتر بری تا چک کنه دلیلی جز روند طبیعی هست یا نه

ولی سی و خورده ای سالگی برا دبدن اول تارهای موی سفید طبیعی و چون روندش ژنتیکیه سرعتش قابل تغییر نیست، ممکنه تا چندین سال همین چنتا تار باقی بمونه و یا کلا هر سال تعداد کمی بهش اضافه بشه

کلا اگر موها روند طبیعی خودشو در پیش گرفته باشه غیر قابل اجتنابه متاسفانه، ولی موضوع خاصی نیست اصلا، حالا ها حالا طول میکشه تا تغییر خاصی تو رنگ کلی موهاتون حس بکنید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
می تونی دکتر بری تا چک کنه دلیلی جز روند طبیعی هست یا نه ولی سی و خورده ای سالگی برا دبدن اول تارها ...

ای وای چی نوشتی.

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

2790
2778
2791
2779
2792