mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18357 عنوان استرس 117 بازدید | 19 پست کیا وقتی استرس میگیرن نمیتونند نفس بکشن تنفس براشون سخت میشه؟ چیکار میکنید؟ انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔 1398/12/18 | 23:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الی۷۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3486 من موقع استرس و گریه نفسم تنگ میشه هیچ کارم الانم از صبح داغونم از گریه نفسم گرفته 😭😔 سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18357 همه همینن الان یه فیلم دیدم چهارستون بدنم لرزید تنگی نفس گرفتم نمیتونم راحت نفس بکشم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
الی۷۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3486 الان یه فیلم دیدم چهارستون بدنم لرزید تنگی نفس گرفتم نمیتونم راحت نفس بکشم فیلم چی بود مگه؟؟ سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18357 من موقع استرس و گریه نفسم تنگ میشه هیچ کارم الانم از صبح داغونم از گریه نفسم گرفته 😭😔 منم اینطوری ام خیلی بده خیلی انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18357 فیلم چی بود مگه؟؟ درمورد کرونا بود تعریف نکنم بهتره انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
الی۷۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3486 منم اینطوری ام خیلی بده خیلی خیلییی 😔😔کاش زودتر تموم شه فقط 🤲🤲 سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
الی۷۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3486 درمورد کرونا بود تعریف نکنم بهتره توروخدا نبین این فیلمارو تو این وضعیت حالت بدتر میشه فدات شم 😔من صبح اومدم اینجا فقط گفتن جسدشونو چیکار میکنن قلبم انگار میخاد وایسه😭😔😔 سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18357 خیلییی 😔😔 کاش زودتر تموم شه فقط 🤲🤲 خداکنه از ترس دارم دیونه میشم آخرش چی میشه خیلی میترسم چینی ها همشون خوب شدن مارو بدبخت کردن انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
الی۷۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3486 خداکنه از ترس دارم دیونه میشم آخرش چی میشه خیلی میترسم چینی ها همشون خوب شدن مارو بدبخت کردن آره چی بگم فقط باید ب خدا توکل کنیم 😭🤲با این مردم بی فکری ک داریم رعایت نمیکنن سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18357 توروخدا نبین این فیلمارو تو این وضعیت حالت بدتر میشه فدات شم 😔 من صبح اومدم اینجا فقط گفتن جسدشونو ... آقاهه زنده بود زنده زنده گذاشتنش توی کاور دلم براش کباب شد بخدا میترسم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
الی۷۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3486 تازه من ی دوستام پیلمم داده مامانش مشکوک ب کروناست بستریش کردن واسش دعا کنینین🙏😭ی دوستای دیگمم ی دوهفته اس نیستش تلگرام، شمارشم ندارم دارم از نگرانی میمیرم 😔😔😔 سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔