2777
2789
عنوان

ب نظرتون بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 120 پست
ن فکر نکن عزیزم الان حامله ای تروخدا مواظب خودت باش 

ایشالا ک باشم 

ممنون برام دعا کنید ایندفعه ناامید نشم 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم بخاطر زیباترین معجزه ی زندگیم  دوست دارم خداجونم  .اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم..❤🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا خبر میدم 

ایشالا ک مثبت باشه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم بخاطر زیباترین معجزه ی زندگیم  دوست دارم خداجونم  .اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم..❤🙏
من دوتا سقط داشتم تو هر دوتاشون سینه ام حساس شده بود  این ماه اولین ماهه که اقدام کردیم چون هی ...

برا منم اولین نشونه بارداریم حساس شدن سینه هامه

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
انشالله ک هستی 

من خیلی استرس دارم اه تودوتا حاملگیای قبلیم اصلا دستام خشک نشو اصلا سردرد نمیشدم اصلا معده درد نمیشدم ایشالله ک خدا ب منم ی پسر سالم و صالح بده 

من ک مطمعنم برای منم دعا کن فردا خبر خوب بدم بهتون

ایشالا 

اخه ۲۱ زوده عزیز

اره واسه همین میگم ممکنه خطا باشه 

اخه ۲۱ موعدمه ولی علایمم مثه بارداری قبلیمه ک سقط شد دوتا بی بی گذاشتم هاله انداخت امروز