2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقدددم گرفته دلم برا خونه داداشم ابجیم بیرون یه ذره شده کاش الان دوماه پیش بود نه مریضی نه چیزی میومد توروخدا به فکر ماباردارا باشن حداقل هم استرس برامون ضررداره هم اینجوری بپوسیم 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
اگه قرار باشه خدايي نكرده كرونا باشه حتما ١ هفته پيش مبتلا شدين كه شما ميگي من ٢ هفته هست كه خونم پس ...

سریع ظاهر میشه تب ؟میترسم امروز گرفته باشم .خیر سرم باردارم.

دخمل نازم من و بابایی عاشقتیم .  

نه عزیزم نگران نباش، دستت رو کاملا بشور و دیگه سعی کن اصلا بیرون نری

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
اومدم همه جارو ضدعفونی کردم شستم .خدابخیرکنه

ان شالله عزیزم خدا به همه مون رحم کنه

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

بله تب اولين علائمشه بعد سرفه و تنگ نفس.

سردرد نيست.

اصلا استرس نداشته باشيد.

برو يه فيلم كمدي و طنز دانلود كن بشين ببين يا كتاب مورد علاقتو بخون و اصلا به اين چيزا فكر نكن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز