وای بعضیا چنان از مادرشوهر بد میگن و غیره که ادم از تعجب شاخ درمیاره بابا چه خبرتونه.بعضیا انتظار دارن شوهرشون نره خونه مادرش .بابا بچه شه به دنیاش اورده زحمتش رو کشیده.
ینی بهتر از من برا پدرشوهر مادرشوهر پیدا نمیکنی خودتم حتی مثل من نمیتونی براشون خوب باشی ولی دارم می ...
من شاید بهتر از شما باشم از کجا میدونی اخه .من 3 ساله پدر شوهرم رو ویلچر میشینه شوهرم کل خرج خانواده شو میده فکر کنم اگه یکی از عروس های نی نی سایتی جای من بود شوهره رو جر میداد😅😂
من شاید بهتر از شما باشم از کجا میدونی اخه .من 3 ساله پدر شوهرم رو ویلچر میشینه شوهرم کل خرج خانواده ...
پدر شوهر مادرشوهر من سالمن ۱۱۸ گرم طلامو دادم ماشینمو دادم بخاطر چکاشون شوهرم حدود ماهی ۳ تومن اینا ب خانوادش میده خودشونم کار میکنن برادرشوهر بزرگتر از شوهر مجردمدارم.بااین حال حرفم میشنوم تاحالا لبخند از رو لبم نرفته
اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
پدر شوهر مادرشوهر من سالمن ۱۱۸ گرم طلامو دادم ماشینمو دادم بخاطر چکاشون شوهرم حدود ماهی ۳ تومن اینا ...
منم خواهر شوهر و برادرشوهر مجرد دارم شوهرم براخواهرش کامل جهزییه گرفته .داره قسط هاشو میده کل خرج خونشون رفت امدشون پدر مادرش خواهرش اینا همه شوهرم میده وهزارتا چیز دیگه