2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 24 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید بقیه ایراد از خودشونه ☺

ینی بهتر از من برا پدرشوهر مادرشوهر پیدا نمیکنی خودتم حتی مثل من نمیتونی براشون خوب باشی ولی دارم میبینم دیگه

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
عزیزم من طبقه بالای مادرشوهرم میشینم تو این 6 سال خورده ای یه تو بهم نگفته خیلی مهربون و خانمه خیلی ...

عزیزم اتفاقا منم ۱۳ ساله طبقه بالای مادرشوهرم میشینم مادرشوهرم بابامم فحش داده بی دلیل بعد که به پدرشوهرم گفتم پدرشوهرم گفت مامانت پرت میکنه اینوووو چی میگی خدالعنتش کنه انشالله منم صاحبخونه بشم از شرشون خلاص شم

ینی بهتر از من برا پدرشوهر مادرشوهر پیدا نمیکنی خودتم حتی مثل من نمیتونی براشون خوب باشی ولی دارم می ...

من شاید بهتر از شما باشم از کجا میدونی اخه .من 3 ساله پدر شوهرم رو ویلچر میشینه شوهرم کل خرج خانواده شو میده فکر کنم اگه یکی از عروس های نی نی سایتی جای من بود شوهره رو جر میداد😅😂

من شاید بهتر از شما باشم از کجا میدونی اخه .من 3 ساله پدر شوهرم رو ویلچر میشینه شوهرم کل خرج خانواده ...

پدر شوهر مادرشوهر من سالمن ۱۱۸ گرم طلامو دادم ماشینمو دادم بخاطر چکاشون شوهرم حدود ماهی ۳ تومن اینا ب خانوادش میده خودشونم کار میکنن برادرشوهر بزرگتر از شوهر مجردم‌دارم.بااین حال حرفم میشنوم تاحالا لبخند از رو لبم نرفته

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
پدر شوهر مادرشوهر من سالمن ۱۱۸ گرم طلامو دادم ماشینمو دادم بخاطر چکاشون شوهرم حدود ماهی ۳ تومن اینا ...

منم خواهر شوهر و برادرشوهر مجرد دارم شوهرم براخواهرش کامل جهزییه گرفته .داره قسط هاشو میده کل خرج خونشون رفت امدشون پدر مادرش خواهرش اینا همه شوهرم میده وهزارتا چیز دیگه