2777
2789
عنوان

ستاره طارق

313 بازدید | 8 پست

بچه ها جریان ستاره طارق که میگن یکی از علایم ظهوره و قراره نیمه ماه رمضون که مصادف با جمعه است بعد از طلوع خورشید بخوره زمین چیه من خیلی میترسم آخه امسال نیمه ماه رمضون جمعست

ستاره بخوره زمین چیزی از منظومه ی شمسی نمیمونه که بخواد به دیدن ظهور برسه ! 

ستاره میدونی چیه؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شایعس 

آخه الان یه کلیپ برام اومده خیلی از نشانه های ظهورو میگه که همش تو همین چند ماهه اتفاق افتاده یکیش بسته شدن راه مکه است که بخاطر کرونا بستن

عزیزم چند سال پیش هم برای شب یلدا گفتن دنیا قراره نابود شه من مامانم شر شر عرق میریخت از ناراحتی و ترس اما کو؟این بیناموسا میخوان جنگ روانی که سر کرونا درست کردن رو به اتمام برسونن این شهار سنگ از فاصله دور از زمین رد میشه

عزیزم چند سال پیش هم برای شب یلدا گفتن دنیا قراره نابود شه من مامانم شر شر عرق میریخت از ناراحتی و ت ...

تو اینترنت سرچ کردم ستاره طارق اولین گذینه رو باز کردم خیلی چیزای ترسناک گفته بود که همش انگار واقعیته امسال بود خیلی ترسیدم

تو اینترنت سرچ کردم ستاره طارق اولین گذینه رو باز کردم خیلی چیزای ترسناک گفته بود که همش انگار واقعی ...

اول امام زمان ظهور میکنه بعد یه دوره ملت زندگی میکنن بعد آخر الزمان میشه