2777
2789
عنوان

مدفوع نوزاد

82 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا کسی چیزی بلده کمک کنه...دخترم ۷ماهشه ۲ روزه ک دارم بهش شیر گاو میدم دقیقا دو روزه هم ک شکم درد و یبوست گرفت و مدفوعش زرد و سفت شده چکار کنم برش گردونم رو شیر خشکش یا ادامه بدم تا با بدنش بسازه ؟کسی چیزی میدونه جواب بده لطفا

روچه حسابی به بچه ۷ماهه شیر گاو دادی😐😐😐😐پسرمن یسال ونیمش بود از دکتر پرسیدم شیر گاو بدم همچین دعوام کرد تا دوسال فقط شیر خشک

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چرا شیر گاو...مگه الان شیرگاو میدن اخه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من شنیدم شیر گاو یبوست میاره باید نصفشو آب جوش بریزی چون زیادی غلیظه ....

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود ///                                 ما را زمانه گر شکند ساز می شویم ///   صائب تبریزی
خب شیر خشک گرونه اونم هر ۳ روز 

الان مناسب سنش نیست معده ی بچه رو داغون میکنی دترتون دقیقا همسن پسرمه پسرمنم ۱هفته دیگه ۷ماهوتموم میکنه ولی من شیرگاو نمیدم تا ۱سالگی به بعد

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

وای توروخدا نکن با بچه ت میدونی داری چیکار میکنی چه بلایی سر طفل معصوم در میاری چقد حساسیت زاس توروخدا نده به بچه ت التماست میکنم منم دخترم هفت ماهشه دلم گرفت گفتی نکن میگی گرونه اگه خدایی نکرده مریض شده میدونی چند برابر باید خرج کنی تا آیا خوب بشه بچه ت نکن تورو خدا