2777
2789
عنوان

خبر خوش

452 بازدید | 12 پست

🔴آمار فوتی های روزانه تهران کاهش یافته است

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س):

🔹 آمار فوتی های روزانه کلانشهر تهران به رغم شیوع ویروس کرونا نسبت به مدت مشابه سال گذشته (از ابتدای اسفند ماه تاکنون) کاهش داشته است.

🔹 امیدوارم مواردی که موجب کاهش آمار مرگ و میرها در کلان شهر تهران شده است تبدیل به‌ یک الگو شود./ ایرنا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به اخباری که ایران میده اصلا اعتماد ندارم

ولی انشالله اینطور باشه

وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب‌ است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا  

در عوض امار مازندران یهو رفت بالااا. دست مسافرا درد نکنه احسنت 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

دست بردارید از این چرندیات . امروز رکورد کشته ها رو زدیم با 50 کشته اونم توی اخبار سانسور شده

یه عده فکر میکنن با گل و بلبل نشون دادن جامعه دارن خدمت میکنن . با همین تفکرات ابلهانه الان یه لشکر پاشدن رفتن شمال

#هموطن_چرا_سرجات_نمیتمرگی؟