2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 49 پست

اول خودت سبک سنگین کن ببین واقعا پسر کاری ای هست؟ 

امتحانشو پس داده؟ 

توی جمع سبکت نمیکنه؟ بافرهنگ هست ؟ 

پشتکار داره ک پیشرفت کنه؟ 

تنوع طلب و دودی و اینا نیست؟ 

خسیس نیست؟ 

مرد زندگی هست؟ 

اگه همه اینا اکی هست از دوست پسرت بخاه یروز پدرشو بفرسته بدون هماهنگی با پدرت حرف بزنه

خاستگار دختر خاله من چند بار با پدرش رفتن محل کار شوهرخالم ،کلی حرف زدن تا رضایت داد،کلی هم البته فحش شنیدن 

به پسره بگو زندگی من و تو هست،بخاطرش بجنگ ،تو هم توی خونه با پدر مادرت صحبت کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فضولی هم باشه بگم،من پسرم و اینو خوب می‌دونم که یه پسر اگه از ته دل یه دختری رو دوست داشته باشه عمراااا فحش نمیده،خب شاید ناراحتی و قهر مختصری باشه،ولی فحش دادن و قهر طولانی از طرف پسر نشونه دوست داشتن واقعی نیست

law is love
اره اونو که همه جا میدم     ولی واقعا با دیدن این تاپیک خدامو شکر کردم

بله زیاد دیدمت تو تاپیکا😂😂😂همه بداخلاقن...خوش اخلاق دیدی خبرم کن☹😂😂😂

اما فحش رو ی درصد نمیتونم تحمل کنم.‌😑

بله زیاد دیدمت تو تاپیکا😂😂😂همه بداخلاقن...خوش اخلاق دیدی خبرم کن☹😂😂😂 اما فحش رو ی درصد نمیتون ...

ما تو حالت عادیم بهم فوش میدیم یجور ابراز علاقه شده دیگه اونم نه فوشای عادی فوشایی که تو واقعیت نمیتونیم به زبون بیاریم  

زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم 
خب چرا اینکارو می کنین؟احساس نمی کنین اگه لیلی و مجنون هم باشین،با این رفتارا کم کم محبتتون بهم کم م ...

خب همش حرصمو درمیاره😢😢دیشب  سر اینکه بهش نگفتم و رفتم تا سرخیابون داروخانه الکی واس من قیافه گرف منم بهش گفتم مضخرف بیشور😢از دیشب دیگ باهام قهره

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜

اگه یه پسری واقعا و از ته دل یه دختری رو دوست داشته باشه،وقتی ببینتش روحش از بدنش جدا میشه،با نشست و برخاست و خنده و راه رفتن دختر میمیره و زنده میشه،سالیان سال هم بگذره فحش دادن از ذهنش هم خطور نمیکنه

تصمیم با خودتون هست،ولی منه پسر بخوام از روی منطق و شناخت از پسرا بگم،ایشون نهایتش یه حس خوب به شما دارن،حالا شاید این حس خوب هم بخاطر شرایط شما هست(مثلا قیافتون خوبه،وضع مالی خوبی دارین،میخواد چش خانم قبلیشو درآره😀 و...

law is love
خب همش حرصمو درمیاره😢😢دیشب  سر اینکه بهش نگفتم و رفتم تا سرخیابون داروخانه الکی واس من قیافه ...

با اجازتون بگم،خسته نباشید

ایشالا که ازدواج کردین زندگی خوبی داشته باشین،هر چند که بعیده داشته باشین

law is love
خوب تو هیچ کاری نکردی اون چیکار کردی دقیقا؟؟؟؟

دو بار خانواده 

یه بار خودش زنگ زدن خونمون 

بابام ،وقتی خودش زنگ زد داشت با مادرم حرف میزد 

تهدیدش کرد که دیگه مزاحم من نشه

تلفنو قطع کرد