2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 49 پست

منم همینجوریممم😒ی عالمه از خودگذشتگی کردم حاضرشدم هفت ماه نمیبنمش سر ی مشکلاتی ک برای اون بود

بعد الان ک عید میخواد منو ببینه هرشب هرشب دعوا راه میندازه بیشوورر

ولی خب هردومون هممو دوست داریم نمیدونم چرا دعوامون میشه

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاقلانه بخوام نصیحتت کنم و عاقبت این مدل ها رو که دیده بودم ، اصلا و ابدا این کار رو نکن . بعد عزیزم این اقا مرز احترام بین خودتون رو شکسته راحت فحاشی میکنی اونم الان، بعد تو زندگی که بری بدتر میشه . بنظر من اگر میتونی بیخیالش بشو لیاقت تو کسیه که بهت احترام بزاره و زندگی واست بسازه که از زندگی با خانوادت ارامش بیشتری داشته باشی نه اینکه بهت بی احترامی و فحاشی کنه 

حرف مشاور نفهمیدم ینی ادم مناسبیه ؟ کار داره ؟اخلاقشم با این فحشاش خوبه؟چن سالشه ک تین پیشنهادارو میده؟اگه خیلی میخوادت خودش بره محل کار پدرت یا جایی وقتی ک پدرت میره بیرون ببینتش

خیلی ناراحت شدم عزیزم😞😞😞 اخه خانوادت چرا قبول نمیکنن،،،    چرا بعضیا درک ندارن😣😞

اسي الان طلاق گرفته بود پسره نميومد سمتش اگه هم ميومد خانوادش ميگفتن ول کن ول ميکرد کسي که الان فحش بده پس فردا فحش هم ميده کتک هم ميرنه

پسره به دردت نمیخوره، از حالا فحش میده روش به روت باز شده حتما خانوادت لز اول فهمیدن چیه که مخالفت کردن

عقد ناموفقم یه خطرع برات،هیچوقت از خونت فرار نکن هیشکی خانواده نمیشه حتی دوس شوهر دیگه چه برسه به دوست پسر

بعد ازدواج اون تب علاقه و عشق کمتر میشه و واقع بین میشی اونوقت میفهمی چه کلاه گشادی سرت رفته

خدایا شکرت
منم همینجوریممم😒ی عالمه از خودگذشتگی کردم حاضرشدم هفت ماه نمیبنمش سر ی مشکلاتی ک برای اون بود بعد ...

خانما این دوست داشتن و فحش دادن چه تناسبی باهم دارن؟؟؟واقعا هضم اش برام سخته!!!

law is love

اصلا بخاطرش جبهه نگیر در مقابل خانوادت

این که فحش میده و میگه خانوادتو تهدید کن اصلا نشونه ی خوبی نیست

دلیل جدایی قبلیش حتما باید کامل بررسی بشه

به نظرم کات کن باهاش

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         

هیچوقت واس دوس پسر با خونواده نجنگین ارزش ندارن والا

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...