2789
عنوان

ارشد...؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 50 پست
Brown Richards &Rodgers testing  hudsonو فجب chastain فصلهای مربوط به مهارتهای 4 گانه. ...

مرسی ممنون..

درسهای دکترا teaching ,سخته ؟ یا باز همون مباحث قبلی هستن؟

الان راضی هستید از دکترا خوندن؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
مرسی ممنون.. درسهای دکترا teaching ,سخته ؟ یا باز همون مباحث قبلی هستن؟ الان راضی هستید از دکترا خ ...

من چون واقعا درس خوندن رو دوست داشتم حیفم اومد ادامه ندم. بخاطر چاپ مقاله 2 سال عقب افتادم اما درکل راضیم. نمیشه گفت دقیقه همون مباحث قبل اما خیلی چیزهای جدیدواسه گفتن و فهمیدن داره. قلق خیلی از کارها دستت میاد.

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رشته ی دبیرستان چی خوندین؟ 

علوم انسانی. با اینکه معدلم واسه تجربی 19.80 بود. 

اما با دست مشاور مدرسه که تو حفظیاتت خوبه رفتم تو چاه

علوم انسانی. با اینکه معدلم واسه تجربی 19.80 بود.  اما با دست مشاور مدرسه که تو حفظیاتت خوبه ر ...

وااااای 19.80 تجربی ک عالیههههههه

حیییییف شد ک 

هیچوقت فکر نکردین بجای ادامه دادن، بشینید بخونید برا پزشکی یا دارو یا دندون؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
وااااای 19.80 تجربی ک عالیههههههه حیییییف شد ک  هیچوقت فکر نکردین بجای ادامه دادن، بشینید بخو ...

اولین سال که کنکور دادم رتبه م دو رقمی  شد هم زبان هم انسانی. از 100 تا انتخاب کلا 5 تا زدم گفتم اگه هرکدومو بیارم میرم. اگه نه میشینم واسه سال بعد میخونم واسه تجربی. شانس من تو انتخاب 4گیر کردم. فقط هم تهران روزانه زدم که شانس قبولی پایین باشه اما قسمتم این شد دیگه 

اولین سال که کنکور دادم رتبه م دو رقمی  شد هم زبان هم انسانی. از 100 تا انتخاب کلا 5 تا زدم گفت ...

پس شما از این شاگرد زرنگها بودین! 

خب منم میگم بعد از لیسانس یا ارشد ،پیش خودتون نگفتید بشینم باز بخونم برا کنکور تجربی؟ 

الان با دکترا زبان ارضا میشید؟ از نظر روحی و درسی؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
وااااای 19.80 تجربی ک عالیههههههه حیییییف شد ک  هیچوقت فکر نکردین بجای ادامه دادن، بشینید بخو ...

واقعا عاشق زبان انگلیسی بودم و هستم. خیلی بهش فکر کردم اما  به این نتیجه رسیدم که اینو تا تهش برم نخواستم با اینهمه علاقه نصفه ولش کنم. و البته فوبیای خون هم دارم و کلا خیلی حساسم مریض کنارم باشه من روحیه م از اون داغونتره

پس شما از این شاگرد زرنگها بودین!  خب منم میگم بعد از لیسانس یا ارشد ،پیش خودتون نگفتید بشینم ...

میخوام به سرانجام برسونمش. انشالله خدا بخواد جایی جذب هیئت علمی بشم. 

واقعا عاشق زبان انگلیسی بودم و هستم. خیلی بهش فکر کردم اما  به این نتیجه رسیدم که اینو تا تهش ب ...

خب مثلا شما دکتر داروساز اگه بشین، ک اصلا نیاز نیس خون ببینید یا مریض 

تو داروخانه کار میکنید 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خب مثلا شما دکتر داروساز اگه بشین، ک اصلا نیاز نیس خون ببینید یا مریض  تو داروخانه کار میکنید& ...

بله حق با شماست اما من که پیشینه و پایه نداشتم خیلی میترسیدم که نکنه وقت بذارم و نشه. چون واقعا تلاش و همت میخواد بخوای یه دفعه ای از علوم انسانی بری یه رشته ای بخونی که کلا دنیاشون جداست

بله حق با شماست اما من که پیشینه و پایه نداشتم خیلی میترسیدم که نکنه وقت بذارم و نشه. چون واقعا تلاش ...

الان ک دکترا میخونید، ب مم بعنوان کسی ک لیسانس داره صبه میکنید ادامه بدم؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
الان ک دکترا میخونید، ب مم بعنوان کسی ک لیسانس داره صبه میکنید ادامه بدم؟

بله واقعا ارزش داره اگه علاقه داری و امید به اینکه به نتیجه میرسی