2777
2789
عنوان

ارشد...؟؟

357 بازدید | 50 پست

سلام بچه ها .. کیا ارشد خوندن؟ 

میخوام بدونم بنظر شما ارشد خوندن ، ارزش داره؟؟ 

کاری ب شغل ندارما،، کلا خود مدرک گرفتن مثلا ارشد و  بعدش دکترا،، ارزش داره؟ 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم من خودم دانشجوی دکتری ام. اگه واقعا میخوای ادامه بدی بشین ارشدتو بخون. اما بشرطی که دانشگاه دولتی باشه. بنظرم شبانه و آزاد و پردیس همه ش خرج الکی.

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.
عزیزم من خودم دانشجوی دکتری ام. اگه واقعا میخوای ادامه بدی بشین ارشدتو بخون. اما بشرطی که دانشگاه دو ...

چ رشته ای میخونید؟

اران ک دکترا مبخونید ، با لیسانس و قبلتذش ، فرقی کرده؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

اگر میخوای از نظر تحصیلات متمایز باشی ارشد لازمه چون درصد زیادی از افراد لیسانس دارن .

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

چ رشته ای میخونید؟ اران ک دکترا مبخونید ، با لیسانس و قبلتذش ، فرقی کرده؟

Teaching

فرقش اینه که از اون حالت انتزاعی و تئوری درسها خارج میشی یه کم و میری سمت پژوهش و کار عملی. اگه استادها واقعا دلسوز باشن و خودتم تلاش کنی میتونی با کارهای پژوهشی عالی خودتو تضمین کنی. واسه کار میگم مگر اینکه آزمون استخدامی باشه واقعا. 

Teaching فرقش اینه که از اون حالت انتزاعی و تئوری درسها خارج میشی یه کم و میری سمت پژوهش و کار عملی ...

چ جاااااالب! 

منم لیسانس teaching دارم 

مبشه بپرسم ارشد کجا خوندید؟ و الان دکترا کجا میخونید؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

[QUOTE=127603516]چ جاااااالب!  منم لیسانس teaching دارم  مبشه بپرسم ارشد کجا خوندید؟ و الان دکترا کجا میخ ...[/QUOTE

هردوش دانشگاه رازی 

[QUOTE=127603516]چ جاااااالب!  منم لیسانس teaching دارم  مبشه بپرسم ارشد کجا خوندید؟ و الا ...

امسال ارشد شرکت کردم، میشه بپرسم موقع کنکور چیا خوندین؟ کنکور ارشد؟

و اینکه برا تقویت زبان عمومی م ، چ کتابایی بخونم؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
امسال ارشد شرکت کردم، میشه بپرسم موقع کنکور چیا خوندین؟ کنکور ارشد؟ و اینکه برا تقویت زبان عمومی م ...

Brown

Richards &Rodgers

testing  hudsonو فجب

chastain فصلهای مربوط به مهارتهای 4 گانه.

Fromkin

عمومی

grammar digest

1100 و 3500 واژه.