2777
2789
عنوان

ناهار امروزم😂

421 بازدید | 35 پست

شوهرم از بیرون فلافل گرفت😑😐شاید باورتون نشه

..

اومدم اینجا از الان فاتحه بخونین واسم...

رحم الله و ان یغرو فا........

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزار تو فر یه ربع باشه بعد بخورین

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

ضد عفونیش کن    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

منم وسط خونه تکونی ام

خسته بودم زنگ زدم پیتزا بیارن...

میزارم تو فر دوباره گرم بشه 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

هر بلایی سرتون بیاد خود کرده را تدبیر نیست با افتخارم این بی فرهنگی ها رو نشر ندین خواهشا.

مگه تو ایران زندگی نمیکنی؟مگه در جریان بحران نیستی؟نمیبینی چند تا پزشک و پرستار جونش رو از دست داده؟میخوای خود کشی کنی؟؟؟اصلا برای ما مهم نیست ولی از راههای دیگه.الان بحث شیوع هست.

ما چقدرررر باید چوب حماقت شما رو بخوریم.

متاسفم و بدونید حق الناس به گردنه شماست 

من توی شهری هستم که فوج فوج ادم میمیره اونوقت شما بشین این بی احتیاطی ها رو بکن و باری شو بر دوش پرستارا و پزشکا 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
منم وسط خونه تکونی ام خسته بودم زنگ زدم پیتزا بیارن... میزارم تو فر دوباره گرم بشه 

روزی میفهمی که نون پنیر شرف داشت به پیتزا که دیگه خیلی دیره متاسفم که هیچ نکته ای رو گوش نمیدین 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد