2777
2789
عنوان

لازک

61 بازدید | 9 پست

پنج روزه انجام دادم همه چیزو تار میبینم کلا تو اتاق تاریکم کی خوب میشم گوشی هم بعد پنج روز تازه روشن کردم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

یکماه طول میکشه تا دیدت رو خوب بدست بیاری

دردهم داشتی؟؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا تاری دید یکماهی طول میکشه شاید بیشتر یا کمتر

تا یک هفته هم باید تو خونه عینک آفتابی بزنی

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
کجا عمل کردی  چقدر هزینت شد؟ من بیمارستان نور پیش دکتر فهمیم ۱۱۰۰ شد عمیلم‌سال ۸۸

بابل سه تومن 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
یکماه طول میکشه تا دیدت رو خوب بدست بیاری دردهم داشتی؟؟

ن الان درد دارم فقط

کجا عمل کردی  چقدر هزینت شد؟ من بیمارستان نور پیش دکتر فهمیم ۱۱۰۰ شد عمیلم‌سال ۸۸

الان راضی هستی

ن الان درد دارم فقط

داروهاتو به وقت استفاده کن

انشالله زودترخوب شی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...