neginkhooo مدیر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 180 عنوان پوست | مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 21 پست بچه ها من تازه پوستم مث ایینه شده بود باز شدم پر جوش اخه چرا اینطوری میشم من خوراکیایی ک باعث جوش میشه ام ک نخوردم پوستم مث ایینه میشه یهو پرمیشه جوش نمیدونم چمه متنفرم از جوش چ کار کنم 😭😭 1398/12/18 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عآرامشم عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 2906 عه من این پیجوفالوکردم قبلاولی هنوزچیزی نخریدم ازشون چندتاپیج دیگم دارم که شک دارم ازکدومشون سفارش ب ... اره گلممن ب دوستامم گفتم خریدن،راضی بودنمن اولش مامانم خرید خیلییی راضی بود منم هم خمیردندون هم لیپس هم این صابونو ازشون خریدم 💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜
hanakhanoom عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 690 اره گلم من ب دوستامم گفتم خریدن،راضی بودن من اولش مامانم خرید خیلییی راضی بود منم هم خمیردندون هم ... من مشکلم جوشه اثرمی کنه محصولاتشون؟ تعریف نوتریکا روهم خیلی شنیدم شماچیزی درموردش می دونین؟ یه چیزی میشه دیگه!!!غصه هاتوبس کن...
عآرامشم عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 2906 من مشکلم جوشه اثرمی کنه محصولاتشون؟ تعریف نوتریکا روهم خیلی شنیدم شماچیزی درموردش می دونین؟ نه نشنیدم تاحالا منم برای جوش استفاده کردم خوب بود 💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜
hanakhanoom عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 690 نه نشنیدم تاحالا منم برای جوش استفاده کردم خوب بود بایدهمیشه استفاده کنیم که جوشابرنگردن یایه دوره کافیه؟ یه چیزی میشه دیگه!!!غصه هاتوبس کن...
عآرامشم عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 2906 بایدهمیشه استفاده کنیم که جوشابرنگردن یایه دوره کافیه؟ من فقد ی بار خریدم استفاده کردم ی دونش هم من حدود 7ماه استفاده کردمب من ک ج داد 💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜
hanakhanoom عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 690 من فقد ی بار خریدم استفاده کردم ی دونش هم من حدود 7ماه استفاده کردم ب من ک ج داد اهان مرسی🌺 یه چیزی میشه دیگه!!!غصه هاتوبس کن...
neginkhooo مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 180 فعلا باید صبر کنی صبح ناشتا خاکشیر با آب ولرم بخور همبرا یبوست خوبه هم برا کبد وشفاف شدن پوست استرسیم هستم ب شدت