خانوما کیا شوهرشون پول ماهیانه میده بهشون؟فقط واسه خودت باشه خرج خودت کنی یا ام ک تو حساب خودت پس انداز کنی هرچقدرشو ک خرج نکردی.....خرج خونه اینا نباشه ها....چقدر میده؟؟؟
{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞
{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞
من کل درآمدش تو کارت من هستش.اما هرماه ی تومن برام جدا میریزه هرچی بخوام بخرم.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خوبه ولی من خودم قبول نمیکنم دوس دارم دست خودش باشه چون همش باهمیم منم خبردارم کلا کجا و چقد خرج میشه مثلا بیرون بریم خرید خب خیارگوجه رو پولشو مرد حساب کنه بهتره پس بنظر من(نظر کاملا شخصی)پول خرج و مخارج دست مرد باشه بهتره
خوبه ولی من خودم قبول نمیکنم دوس دارم دست خودش باشه چون همش باهمیم منم خبردارم کلا کجا و چقد خرج میش ...
اره صددرصد ولی خب شرایط من با شما فرق داره سر،یه قضیه ی قرار شد مدیریت با من باشه