2777
2789
من از ماه اول تا وسط ماه دوم شدیدا درد پریود داشتم الان یه هفتس کمتر شده ولی سردرد به شددددت اذیتم م ...

واقعا؟؟دردات چه جوری بود ؟؟کجا ها درد داشتی؟

انشاءالله  سردردتم زودتر خوب بشه عزیزم.ماه سومی؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟؟دردات چه جوری بود ؟؟کجا ها درد داشتی؟ انشاءالله  سردردتم زودتر خوب بشه عزیزم.ماه سومی؟؟

نه ۷ روز دیگ دوماهم تموم میشه 

کمر درد تخمدانام درد میگرفت مخصوصا چپ 

پاهام سست میشد 

دقیقا حالت های پریودیم 

نه ۷ روز دیگ دوماهم تموم میشه  کمر درد تخمدانام درد میگرفت مخصوصا چپ  پاهام سست میشد&nbs ...

ممنونم که جواب دادی ،من هفت روز عقب انداختم(.البته تنبلی تخمدان دارم.)ترشحم زیاده ،درد سینه دارم و دردای پریود ،پاهامم درد میکنن ،گفتم با وجود این دردها ممکن نیست باردار باشم ،ولی حالا شاید فردا بی بی چک بگیرم

ان شاالله نی نیه 😍😍😍منم تنبلی داشتم یکسال و چندماهم اقدام بودم دیگه نا امید بودم حتی به شوهرم گفتم بی بی چک بگیریم گفت نه بابا حالا باز دوباره گریه میکنی دل منو خون میکنی 

ولی به اصرار گرفتم در کمال ناباوری مثبت شد 

ان شاالله نی نیه 😍😍😍منم تنبلی داشتم یکسال و چندماهم اقدام بودم دیگه نا امید بودم حتی به شوهرم گفت ...

ممنونم عزیزم ،من که زیاد امید ندارم ،ولی ترسیدم هم که گرمی بخورم و زودتر پری بیاد.همشم فک میکنم کیست گرفتم که تخمدانهام تیر میکشن و بعد دو هفته درد پریود نمیشم.اخه من تازه این ماه کلومفین و متفورمین خوردم ،فقط یه ماهه.

خداراشکر که بارداری   ،انشاالله که نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد