mamanmobiiin مدیر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 عنوان یعنی چی😐😐🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 22 پست واس دخترجاریم پیام دادم گفتم سلام خوبی چ میکنی باقرنطینه خانگی چندلحظه بعدسین کرداماجواب نداد..گفتم شایددستش بندبوده..بعدالان دوباره آن شد بازم جواب نداد..منم ازحرصم بهش پیام دادم گفتم پیاماروواس دخترخالم فرستاده بودم مبین(پسرم)اشتباهی ریپلای کرده واس توفرستاده شرمنده..بازم سین کرداماجواب نداد..بنظرشماچراجواب نمیده؟؟مردم رددادن دیگ😐😑بلاکش کنم😡 روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘 1398/12/18 | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanmobiiin مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 نه بلاک نکن زشته گاهی نت ضعیفه . یا شرایط جواب دادن نداره صبور باشین وامگ میشه هی سین میکنه ولی جواب نمیده..دیگ دیرگفتی بلاکش کردم😁 روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14849 از اول پیام نده که بلاک کنی گلم الان میره میگه فلانی منو بلاک کرد شاید حوصله نداره من که عمرا به دخترای کوجیک فامیل شوهر پیام بدم تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 بلاکش نکن ب یه ورت بگیر خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
گلساخانوم عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1339 اخه کاری ام نکردم بخوام بگم شایدناراحت شده..۱۶سالشه.بلاکش کردم😑😑 بلاک نکن اتفاقا چون همسطح شمانیست ازلحاظ شعور و سن و سال....خوددر گیری مزمن گرفته 😊
mamanmobiiin مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 رابطتون باهم خوبه؟؟رفتو امدی هستین؟؟ رابطمون ک خوبه..ولی نه کلارفت وامدی نیستن روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
mamanmobiiin مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 بلاک نکن اتفاقا چون همسطح شمانیست ازلحاظ شعور و سن و سال....خوددر گیری مزمن گرفته 😊 دیگ بلاک کردم..اخه اخلاقش اینجوری نیست خیلی دخترخوبیه روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
گلساخانوم عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1339 دیگ بلاک کردم..اخه اخلاقش اینجوری نیست خیلی دخترخوبیه ازادش کن اگر اخلاقش خوبه