2777
2789
عنوان

یعنی چی😐😐🤔🤔

217 بازدید | 22 پست

واس دخترجاریم پیام دادم گفتم سلام خوبی چ میکنی باقرنطینه خانگی چندلحظه بعدسین کرداماجواب نداد..گفتم شایددستش بندبوده..بعدالان دوباره آن شد بازم جواب نداد..منم ازحرصم بهش پیام دادم گفتم پیاماروواس دخترخالم فرستاده بودم مبین(پسرم)اشتباهی ریپلای کرده واس توفرستاده شرمنده..بازم سین کرداماجواب نداد‌‌..بنظرشماچراجواب نمیده؟؟مردم رددادن دیگ😐😑بلاکش کنم😡

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

خیلی حس بدیه..درکت میکنم

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا حوصله داری وقتی بلاک کنی میفهمه که حرصت گرفته 

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
خیلی حس بدیه..درکت میکنم

اخه کاری ام نکردم بخوام بگم شایدناراحت شده..۱۶سالشه.‌بلاکش کردم😑😑

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘