2777
2789
عنوان

نوازد یک ماهه

137 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من الان یک ماهه زایمان کردم

بچه اصلا با شیرم سیر نمیشه از صبح تو بغلمه و سینم تو دهنش تا شب ..اصلا خواب نداره 

ساعت دوازده شب ۶۰میل شیرخشکش میدم تا دوساعت بخوابه نمیتونم ناهار یا شام درست کنم خونم کثیف نمیرسم تمیز کنم..نمیتونم به خودم برسم انقدر افسرده شدم که گاهی آرزو میکنم بمیرم

مادرم ازم دوره مادرشوهرم هم دوره شوهرم که صبح میره شب میاد 

منم خیلی خسته میشم دست تنهام امیدمو به زندگی از دست دادم

خواهش میکنم یه کم دلداریم بدین😭

دنیای بی کینه♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در طول روز چرا بهش شیر خشک نمیدی؟ قطره شیرافزا استفاده میکنی؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها... اخرماه واکسن بچه ی یک ماهمه.... ببرمش نبرمش؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چرا شیر خشک نمیدی؟؟ بین هر شیر دهی باید حداقل ۲ ساعت فاصله باشه تا سینه پر بشه .. اینکه از صبح میزاری دهنش کاملا کاملا اشتباهه

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
بچه ها... اخرماه واکسن بچه ی یک ماهمه.... ببرمش نبرمش؟ 

واکسن یکماهه؟

ببر عزیزم ولی رعایت کن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

احتمالا دل درد هم داره زیره و رازیانه براش بخر اسیب کن مثل چایی دم کن نیم ساعت بعد  از پارچه ی بگذرونش و اشغالهاش بگیر بذار بریز داخل شیشه شیر بهش بده دل دردش خوب میشه و راحت میخوابه

...

حق داری عزیزم ولی تقریبا از ۳ماهگی خواب شب بهتر میشه و کم کم به خودت میای

من دخترم ۶ماهشه خونه ام مثل جنگ جهانیه😣 چون از صبح تا شب میگه پیش من باش جایی نرو😐 هیچ کار نمیتونم بکنم

خب عزیزم بهش بیشتر شیر خشک بده منم شیرم کم بود تا سه ماه شیر خشک کمکی دادم بعد شیرم خوب شد ندادم دیگ ...

چیکار کردی شیرت خوب شد ؟ 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
مگه بچه یک ماهه واکسن داره؟ 

نمیدونم.... 😂

گفتن یک ماهگیش بیارش

چیکار کردی شیرت خوب شد ؟ 

والا من کار خاصی نکردم چون مریض بودم بخاطر قرصام یکم شیرم کم شد بعد ک قط کردم،بعد سه ماه خوب شد

البته پسرمم زیاد سینمو میک میزد، سبزیجاتم مصرف مسکردم و دلستر

I'm Bored...!
نمیدونم.... 😂 گفتن یک ماهگیش بیارش

پایان دوماهگی واکسن داره

یکماهگی برای کنترل قد و وزن و دور سر گفتن، نمیخواد ببری واجب نیست

تو خونه قد و وزنشو بگیر که بدونی

من هفته پیش واکسن داشت بردمش زد براش، دیگه اجازه ندادم قد و وزن کنترل کنه، سریع اومدم بیرون

روی کارت بهداشت زمان واکسن ها رو توضیح داده

۲،۴،۶،۱۲،۱۸ ماهگی