2777
2789
عنوان

خیانت های من ....

466 بازدید | 34 پست

سلام قبل هر چیزی بگم که لطفا سرزنش نکید می خوام درست شم من نامزد دارم اما الان حس می کنم زیاد دوسش ندارم و بنظرم این یه خیانته که بهش میگم عاشقتم و واقعا اینجوری نیس او عاشق شیفته ای که نشون میدم نیستم نامزدم خیلی خوبه خیلی همه کاری میکنه برام و واقعا مرد زندگیه روزی هزار بار میگه دوسم داره اما دیگه ازش زده شدم که میلی به رابطه باهاش ندارم حسم نیس چیکار کتم به مردای خیابونم ک نگاه می کنم میگم کاش نامزدم یذره قدش بلند تر بود (165) همه چی دارم باهاش اما دلم نمی خوادش فکر می کنم حقمه عاشق شم ... تجربه ای دارید 

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐پس چرا بله گفتی

خیلی شرایطش خوبه همه چیش اوکیه فکر کردم چون اون عاشقمه عشق میاد اما دریغ 

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣

باید از اول قشنگ مینشستی فکراتو میکردی.راجب قدش،قیافش،شغلش،خونوادش و....بعد که کاملا مطمئن شدی قبولش میکردی.بنظرم برو پیش مشاور.

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

💔💔💔💔چی بگم والا 😕

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

زودتر حس واقعیت ب اون بنده خدا بگو ک الکی احساساتشو نریزه بپای تو

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

تجربه ندارم ولی قد این چیزا عادی میشه مگه می‌خواین بسکتبال بازی کنید کدوم آدمی همه‌چیز کامله؟ وقتی خوبیاش بیشتره دیگه نیازی به شک نیست

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.

ببین  تو فقط داری ظاهر بقیه رو میبینی باطن بقیه رو که  ندیدی یکی ظاهر داره ولی هزار تا عیب دیگه هم داره پس اگه نامزدت خوبه پس بی خیال شو نسبت به بقیه مقایسه نکن به خوبیاش فکر کن

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍