خدایا شوهرم کاراش مشکوکه،زیاد دروغ میگه،مخفی کاری میکنه هر کاریم بکنم من متهم میشم و شروع میکنه داد و بیداد یا شکستن وسایل
سه ماهه همش بحث داریم با خانمه دوستش درباره زندگی و مشکلاتشون چت میکنه قبلا با دختر داییم چت میکرد چون شرایط طلاق رو ندارم بیخیالش شدم الانم کارش مشکوکه امروزم ی چیزی رو مشکوک وار از اتاقش میخاس ببره بیرون بره جایی😥هر چیم بگم داد میزنه و میگه تو مریضی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ن یعنی شاید شما بهش گیر میدی و غر میزنی یا بحث و جدل راه میندازی واسه همین پیش دخترداییتون یا مثلا برا یکی از اقوام دردو دل میکنه ک فقط دغدغه ی ذهنیش رو خالی کنه
دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
شرایط طلاق چرا نداری میشه بگی چرا دوس داری با این آقا بچه دار شی؟ خدا دوست داره ک فعلا بهت بچه ندا ...
رابطه که نداشته با کسی در حد چت بوده قضیه دختر داییم رو چیزی ازش نفهمیدم درست فقط بگم خود دختر داییم زنه لاس بزنیه هر چندشوهرمم مقصره اینم خانمه دوستشم خانوده مذهبین چمیدونم درباره چی حرف میزنن