2821
2789

همه ی کشوراااا پنهان میکنن تعداد مبتلاها و کشته هاشونو Daily mailامریکام گفته 95 میلیون نفر تو امریکا مبتلا شدن ولی پنهان میکنن ایران از امریکام بدتر جون ادما شده بازیچه سیاست 😔😔😔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه عزیز من دعای خودم در حق خودم میگیره . تو سرت شلوغ میشه یه وقت برا خودت یادت میره .🤣🤣🤣

با یه عذرخاهی بحثو تموم کن😒😒

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

وااااي خدايا اونايي كه ميگن چرا آمار آمريكا رو نميده و فقط گير دادن به ايران و اين حرفا فازشون چيه؟؟؟!!!!! خوب ما تو ايرانيم. كشور خودمون واسمون مهمه! اصلا اين آمار دروغه باشه. اصلا فقط ١ نفر مرده. خوب اون يه نفرم آدم بوده ديگه! جونش عزيزه خانواده داشته. فعلا كه با اين بيشعورايي كه دارن ميرن مسافرت و گشت و گذار تو اين شرايط اگه آمار سه برابر اينم بشه عجيب نيست.

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
برو به دعا و نیایشت برس .....

😂😂😆😆😆

بدرود

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها