2777
2789

همه ی کشوراااا پنهان میکنن تعداد مبتلاها و کشته هاشونو Daily mailامریکام گفته 95 میلیون نفر تو امریکا مبتلا شدن ولی پنهان میکنن ایران از امریکام بدتر جون ادما شده بازیچه سیاست 😔😔😔😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیز من دعای خودم در حق خودم میگیره . تو سرت شلوغ میشه یه وقت برا خودت یادت میره .🤣🤣🤣

با یه عذرخاهی بحثو تموم کن😒😒

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

وااااي خدايا اونايي كه ميگن چرا آمار آمريكا رو نميده و فقط گير دادن به ايران و اين حرفا فازشون چيه؟؟؟!!!!! خوب ما تو ايرانيم. كشور خودمون واسمون مهمه! اصلا اين آمار دروغه باشه. اصلا فقط ١ نفر مرده. خوب اون يه نفرم آدم بوده ديگه! جونش عزيزه خانواده داشته. فعلا كه با اين بيشعورايي كه دارن ميرن مسافرت و گشت و گذار تو اين شرايط اگه آمار سه برابر اينم بشه عجيب نيست.

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
برو به دعا و نیایشت برس .....

😂😂😆😆😆

بدرود

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها