2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته

239 بازدید | 20 پست

سلام بخدا خسته شدم از این همه استرس امروز روز پدر بود نتونستم برم پیش پدرم تو رشت زندگی میکنم اوضاعمون خرابه خیلی حاله روحیم داغونه اشکام داره همینجور میریزه

عاشق ۲ تا دخترام هستم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدانکنه چرا وا مگه اصلا هم دورازجونت زبونم لا کرونا بگیرید دیگ تموم😐☹

اینجا دیگه نه تختی تو بیمارستان مونده نه ظرفیتی برای پذیرش 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

دل منم گرفته خیلی زیاد

پدر و مادرم لاهیجانن با کل خانوادم..داداش و زنداداشم پرستارن اونم تو بیمارستانای کرونایی.نگران اونام.خانواده شوهرم زیاد رعایت نمیکنن نگرانشونم .خودم راه دورم خیلی وقته خانوادمو ندیدم فروردین غربالگری دوم و انومالی و اینا دارم‌نگران خودمم..همسرم ۱۲ روزه سرکاره ندیدمش نگرانشم.‌.

کلا نگرانیهام زیاده خواهر😔😔😔

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

امیدت بخدا باشه ،توکل کن،سوره ی عصرو بخون،سوره ی تکاثر،انشالله همه چی ب روال قبل برمیگرده

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
من ک پیشش بودم هم داره اشکم در میاد:(

عین من 

نمیدونم چرا اینقد ایران اوضاعش همش اشوب همش بل بشوهه

بخاطر چیه 

چون دعا توش بیشتر

نفرین و ارزوی مرگ درش بیشتر

بد همو خواستن توش بیشتر 

واقعا موندم 

خدایا ی نشونه بفرست ی معجزه از ته قلبم میخام دیگ بسه ...یک ماه درمیون استرس داریم ما دیگ مردمم ب اندازه کافی زجر کشیدن 

گناه اون مرد ۶۰ساله چیه ۴۰ سال سختی کشید ک الان نتیجه شو ببینه امید دیدن بچه هاش شب عید...اخرم این شد 

دل منم گرفته خیلی زیاد پدر و مادرم لاهیجانن با کل خانوادم..داداش و زنداداشم پرستارن اونم تو بیمارست ...

چی میتونم بگم هممون داغون شدیم بخدا 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
امیدت بخدا باشه ،توکل کن،سوره ی عصرو بخون،سوره ی تکاثر،انشالله همه چی ب روال قبل برمیگرده

بخدا شبا تا صبح بیدارم به صورت همسرم و پسر کوچولوم نگاه میکنم 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
اینجا دیگه نه تختی تو بیمارستان مونده نه ظرفیتی برای پذیرش 

باشه دلیلی نمیشه ک مرگ نتیجه قطعی این ویروس عزیزم!!

این ویروس درصدش کمه ولی متاسفانه کشورمون ب فکر مردم نیستن و اطلاع رسانی نمیگنن حقیقت و نمیگن با مردم رو راست نیستن یه عده هم بلانسبت عین خودشونن و متوجه شرایط نمیشن و اینجور باعث میشه شیوعش نجومی بشه 😔☹

وگرنه هرکی بگیره ک‌نمیگیره جانم 

الان دوست یکی از دوستام گرفته خوب شده تو خونه قرنطینه شده باز شوهرش گرفته الات خداروشکر حالش خوبه 

بالایی اصل من ا اون و یکی دیگ وسیله ایم عزیزم