2777
2789
عنوان

آدم پشیمون میشه از روز مرد گرفتن😒

262 بازدید | 21 پست

شوهرم یکم ناخوشه البته ۴ روز قرنطینه بود، یکم اوضاعش بهتر شد منم اومدم خونه گفتم روز مرد سوپرایزش کنم رفتم یه کیک گرفتمو لباس و‌شلوارو اینا به مامان و بابامم گفتم بیان ( پدرشوهرمو مادر شوهرم چون ناراحتی قلبی دارن به خاطر وضعیت شوهرم نمیان) عکس گرفتم گذاشتم تو استوری این شد برای من دردسر شوهرم ناراحت شد گف الان میگن این حالش خوبه چرا نمیره سر کارو اینا ( صاحب کارش پسرعموشه همه فامیلم تو یه مجموعه کار میکنن) خلاصه اینکه من‌کلی ناراحت شدمو گریه کردم‌ میگه خانوادم فضولن میرن سریع گزارش میدن منم گفتم من از کجا میدونستم خونوادت فضولن سعی کن به حرف مردم زندگی نکنی نمیدونم کارم شاید اشتباه بود ولی من میخوام شوهرمو حالی کنم با حرف مردم زندگی نکنه درس میگم یا نه؟

بنظرم ربطی نداره ادم مریضم باشه قرنطینه هم باشه بالاخره یک دلخوشی کوچیک براش ایجاد کردین بد نیست

بعدم کرونا اگر داره که تا بهبودی کامل بخاطر سلامتیه خود فامیلش نباید رفت امد کنه وررگزنه همه فامیل مبتلا میشن

البته کیک حاضری نباید میگرفتین یا کادو بازم هرجور حودتون میدونین یعنی بهتر بود اینکارو نمیکردین

بهرحال ممکنه اصلا خود شما ناقل باشین و‌برای فروشنده خطرناک

ولی از جهت عکس گذاشتن تو استوری ناراحتی ای نداره بنظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حرف مردم زندگی نکنه‌؟! 

عزیزم حالت خوبه؟ 

داری میگی پسر عموش صاحب کارشه! 

اگر قصدت خوشحال کردن شوهرت بود دیگه تو اینستا جار زدن نداشت

واقعا حق با همسرته

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

کارت اشتباه بوده همون کیک و کادو‌ ممکنه کرونا داشته باشه از طرفی هم توی این وضعیت تولد گرفتن و مهمون دعوت کردند چی بوده ؟! کارت اشتباه محض بود 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
منم گفتم یه دلخوشی درس کنم وگرنه منظوری نداشتم😐

ببین خب کیک حاضری خریدن و کادو گرفتن از نظر این قضیه بیماری بد بود اگر‌ ایرادش به اینه که درست گفته 

ممکنه اصلا شما ناقل باشین 

برای پدر مادر‌خودتون هم بد بوده حتی با وجود مریضی همسرتون

ولی در حین مراقبت یک کیکی خودت درست میکردی تو خودتون جشن میگرفتی مشکلی نبود

عکسشم میذاشتی مشکلی نداره

من اشتباهتو تو عکس گذاشتنت نمیبینم اون زندگی خودته به خودتون مربوطه برای نظر مردم نمیشه زندگی کرد شاید این استایل و من نوعی نپسندم ولی یکی دیگه بپسنده نمیشه نظرات اینطوری و‌تحمیل کرد 

ولی اینکه کیک حاضری و کادو خریدی بد بوده و‌اشتباه حداقل تو این شرایط

با حرف مردم زندگی نکنه‌؟!  عزیزم حالت خوبه؟  داری میگی پسر عموش صاحب کارشه!  اگر ق ...

به این نیت گذاشتم که مامانش ببینه دلش آروم شه چون همش میگه چیزیشه به ما نمیگین نه واسه جار زدنو خودنمایی