2777
2789
عنوان

قرار ملی

145 بازدید | 10 پست

🔺یک قرار ملی: "عید ما، بعد از شکست کرونا"

🔹چند روز دیگر عید نوروز از راه می رسد و ایران، هنوز درگیر بیماری فراگیر و مرگبار کروناست. نگرانی جدی این است که بخشی از مردم در روزهای عید قرنطینه خانگی را رعایت نکنند و به دید و بازدید بروند و ناگهان با انفجار اتمی کرونا مواجه شویم؛ آنگاه دیگر حتی امکانات پزشکی کشور نیز جوابگو نخواهد شد و آخرین نوروز قرن جای، به یک فاجعه انسانی تبدیل می شود.

🔹پیشنهاد می کنیم این عید را از طریق تلفن و اینترنت با همدیگر در تماس باشیم و به دیدار کسانی که دوست شان داریم نرویم تا آنها را در معرض ویروس کرونا قرار ندهیم. بدانیم که این عید بر خلاف همه هزاره های گذشته، دوست داشتن در ندیدن است و عید دیدنی یک ظلم بزرگ.

🔹"عید ما بعد از شکست کرونا" ؛ این را شعار خود قرار دهیم و یک قرار ملی بگذاریم که عید امسال را موکول کنیم به زمانی که ویروس کرونا در کشورمان از بین رفته است.

🔹امسال در روزهای عید، دور هم بودن در خانه را تجربه می کنیم و "حول حالنا الی احسن الحال" را به نیت ریشه کنی بیماری کرونا و بهبود حال همه مبتلایان زمزمه کنیم.

لطفا همه جا بگید

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تو شهر غریبیم فقط خواهرم هست

قرار بود بریم عید شهرمون که کنسل کردیم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نمیفهمن که😔 چه جوری درو باز نکنیم؟

چرا راستش رو نمیگیرید؟؟

بگید از گروه های حساس دارید مثلا بچه هاتون 

ان شاءالله بعد کرونا پذیراشون هستید

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نمیفهمن که😔 چه جوری درو باز نکنیم؟

ما جایی نمی ریم به همه هم اعلام کردیم از پذیرش مهمان معذوریم. دلیل آوردیم براشون. ممکنه حتی ما که ظاهرا سالمیم و علائم نداریم ناقل باشیم و شما از ما بگیرین

از اول اسفند هم همین طور بوده. نه جایی رفتیم نه کسی اومده. فقط تماس تصویری😊

فقط شوهرم میره سرکار و میاد

والسلام

دخترم همه زندگی منه
ما جایی نمی ریم به همه هم اعلام کردیم از پذیرش مهمان معذوریم. دلیل آوردیم براشون. ممکنه حتی ما که ظا ...

افرین به همه هم بگین لطفا تو اینستاگرامتون هم بزارید

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳