بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پلللنگ نیستم😂😂😫هیچ عملی ندارم❤لبامم ژل نیس سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ يه حيوونِ. حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميه بود. کپ پنگوئن بود. هميشه هم مثل پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي کمي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم😌خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد لب شتری ک خوب بود بضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره. معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده.
بله یه تاپیک قبل از این دارم اونجا واسه مرد رو مخ بود هی خانوما میگفتن مابیشتر رو مخشیم میخواستم بدونم جواب خانوما به این سوال چیه یا نظرات اقایون رو هم بدونم
وااای خدا رو شکر همسر من همچین انتظاری از من نداره ،وگرنه منم مثل شما رو مخش بودم .
رو مخی ترین کار همسرم اینه، همین که میزو میچینم و غذا رو میکشم تازه یادش میفته ی کاری داره یا میره سرویس دستاش بشوره ده دقیقه بعد میاد ، یا به کسی زنگ میزنه ی ربع صحبت میکنه و.... خلاصه ی کاری انجام میده . میگه میخوام با خیال راحت غذام بخورم فکرم مشغول نباشه
من رو مخیم اینه یهو بدون خدافظی میرم وسط چت کردن دیگه حوصلم سر میره 😐
با عرض معذرت خیلی رو مخی ، یکی از نزدیکای ما اینطوریه ، کلا تو فرهنگش خداحافظی نداره ، تو مهمونی هام همینطوره ی دفعه میبینی نیست میپرسی فلانی کو، میگن رفت 😬😬 هنوز به رفتارش عادت نکردیم باوجود اینکه خیلی خوب و بی آزاره اما خیلی از چشمم افتاده
با عرض معذرت خیلی رو مخی ، یکی از نزدیکای ما اینطوریه ، کلا تو فرهنگش خداحافظی نداره ، تو مهمونی هام ...
میدونم خودمم دارم میگم حرکت رو مخیه
ولی با کسی حال نکنم دیگه صبر نمیکنم تو چت میرم
با کسی حال کنم ولی باهاش حرف میزنم
من پلللنگ نیستم😂😂😫هیچ عملی ندارم❤لبامم ژل نیس سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ يه حيوونِ. حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميه بود. کپ پنگوئن بود. هميشه هم مثل پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي کمي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم😌خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد لب شتری ک خوب بود بضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره. معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده.