2821
2789
عنوان

درس و خواب

111 بازدید | 18 پست

وای من چقدر خوابم میگیره وقتی صبح زود پا میشم میخوای  بیوفتی رو کتابا میخونما اما اینقدر کند و بی حالم اصلا دست خودم نیست حتی اگه شب قبلش خوب خوابیدخ باشم وقتی همه چراغا خاموشه بقیه خوابن اول صبحه😢شما چ راهکاری دارین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب صبح زود پانشو سر تایم خودت پاشو بخون

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بعضیا طبیعی یا ادم سحر خیزن یا شب زنده دار

من شبا که تا دیروقت بیدار باشم و از این ور صبح تا ظهر بخوابم حتی اگه کار مفید کرده باشم بازم از خواب که بیدار میشم بدنم کوفتست دیر بیدار شدن به بدنم نمی سازه

شاید بدن توام با زود بیدار شدن اینطوری باشه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

من این راهکار برام کارآمده 

بین بیدار شدن و درس خوندنم فاصله می ندارم

مثلا نیم ساعت

روتین روزانتو انجام بده خواب کم کم از سرت می پره 

(مسواک و شستن صورت و...) 

چند تا حرکت کششی انجام بده و چند بار بپر 

یه آهنگ پر انرژی حین انجام اینکارا بزار

یه لیوان اب ولرم یا اگه می خوای خواب از سرت بپره یه لیوان اب سرد بخور(ناشتا) 

یکم بعد صبحانه بخور حتی شده یه میوه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

عذاب وجدان بعدش بدتره

وقتی دیر بیدار میشی اون موقعی که عذاب وجدان داری  همیشه میخوابی وقتی بیداری میشی زود  قبلشم تو خواب درس خوندی 

پس همون اول بیشتر بخواب بعد خوابت نیاد بشین پای درس

خدایا مرسی❤️💋
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792