2789
عنوان

دوست داشتن

266 بازدید | 49 پست

عاقا بنظرتون مردی ک دختریو دوست داشته باشه ، بخاطر خانوادش ولش میکنه؟ 

گاها احساس میکنم مردا دل ندارن ...

والا ما ندیدیم بابامونم مامانمونو دوست داشته باشه  ک بدونیم دوست داشتن چ شکلی هست... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دیدم ولی عقیده ام اینه ادمی ک بتونه از خونوادش بگذره ی روزی از منم میگذره و میدونم هیچوقت خوشبخت نمیشم تو زندگی چون اه پدر و مادر همیشع وسط زندگیمع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هر روز با خودم میگم دیگه بهش فکر نمیکنم ،دیگه بهش فکر نمیکنم ،حتی خواستگار خوب داشتم این مدت ولی چون از فکرم بیرون نرفته ،نتونستم قبول کنم ... 

و جالبه همیشه هم وقتی یه حال و احوالی ازش جویا میشم ادعای دوستدداشتن و عاشقی میکنه

هر روز با خودم میگم دیگه بهش فکر نمیکنم ،دیگه بهش فکر نمیکنم ،حتی خواستگار خوب داشتم این مدت ولی چون ...

ما چون عشقمون واقعیه ....اینا همیشه به زبون میخان راست هم میگنا اما یبار فقط یبار به وصال دلشون برسن تموم میشه  پس لطفا به خودتون احترام بزارین وبه دلتون که واقعا عاشق بود احترام بزارید وبه خواستگار خوب جواب بدین  نزارین حتما تجربه کنید دیگه راه برگشت نداشته باشین