2777
2789
عنوان

باور میکنید؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 35 پست
از کارای عحیب دیگشم بگو کنجکاو شدم

بگم باور نمیکنید آخه. من ۵ ساله باهاش ازدواج کردم تازه داره بعضی از چیزای عجیبشو برام تعریف میکنه. خودم هنوز که هنوزه تو شوکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی جا خوندم یک فیزیکدان خیلی باهوش یک روز واسه دوستاش نامه خدافظی میزاره و میره 

دیگه هیچکس پیداش نمیکنه

تا این که چندین سال بعد یک نفر تو یک شهرکوچیک میبینتش باهمون سن و سال زمانی که گم شده میگه من راهی برای سفر در زمان پیدا کردم و چیزای عجیبی دیدم این مدت بعد این قضیه دوباره گم میشه و کسی ندیدتش

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

واقعا دیگه قلبم شدید داره میکوبه من تاپیکتو ترک میکنم اسی.

و میرم قایم میشم زیر پتو.

قبلا تنها تنها تو خونه شب میشستم میخوندم الان از بعد اتفاقای ناگواری ک برام افتاد دیگه وحشت دارم.

واقعا فوبیا دارم از این چیزا. 

توروخدا پیگیر نشید ب حال منه بدبخت نیوفتید.از خونه ی خودم ک مورد علاقه ترین جا بود برام الان وحشت دارم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
چرانرفت اونجا و برش داره بیاره شهر؟ خدایا عاقبتمونو ختم به خیرکن . آخی بمیرم برااون مرده . چی کشیده& ...

نمیدونم. ازش که زیاد سوال بپرسم جوابمو نمیده. نمیخواد منو درگیر این مسائل کنه. آخه من خیلی برام این چیزا عجیب بود و هست ولی برای اون نه

یه بار از حموم اومده بودم ...موهام خیس بود کسیم خونه نبود خسته بودم موهامو وا کردم به پهلو خوابیدم ..قشنگ یه دست سرد سردو حس میکردم ک تو موهام کشیده میشه و پشت گردنم نفساش میخورد

من ی جا خوندم یک فیزیکدان خیلی باهوش یک روز واسه دوستاش نامه خدافظی میزاره و میره  دیگه هیچکس ...

من به شوهرم میگم اون مسافر زمان بوده لابد. میگه نه اونو یه تعداد از اجنه اسیر خودشون کردن. اینارو یکی از همون اجنه به همسرم گفته. با اونا در ارتباطه