بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
عزیزم رژیمو بزار کنار .. سیستم ایمنیتو قوی کن .برنج بخور انواع ویتامین داره که واسه سیستم ایمنی خوبه .. خدای نکرده ضعیف نشی ... بزار بعد بیماری رژیم بگیر . خواهش میکنم ازت
شروع چالش ۱ دی ۱۴۰۰ ... وزن اولیه ۶۳ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... وزن فعلی 56/5
عزیزم رژیمو بزار کنار .. سیستم ایمنیتو قوی کن .برنج بخور انواع ویتامین داره که واسه سیستم ایمنی خوب ...
فدات شم مرسی که برام وقت گذاشتی ولی باور کن قبلش هم جالب غذا نمیخوردم الان تا صبح بیدارم با اینکه وحشتناک خوابم میاد ولی شبا نمیخوابم غذا هم مثلا یه عالمه برنج با گوشت میخوردم و یه عالمه هله و هوله پس با رژیم گرفتن چیزی از دست ندادم