2777
2789

چ رژیمی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کالری شماری تو چند کیلویی

خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــه❤❤❤❤

کالری شماری که خوبه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

رژیم میگن فعلا بخاطر کرونا خوب نیس سیستم ایمنی بدنو میاره پایین 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

عزیزم رژیمو بزار کنار .. سیستم ایمنیتو قوی کن .‌برنج بخور انواع ویتامین داره که واسه سیستم ایمنی خوبه .. خدای نکرده ضعیف نشی ... بزار بعد بیماری رژیم بگیر . خواهش میکنم ازت

شروع چالش ۱ دی ۱۴۰۰ ... وزن اولیه ۶۳ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... وزن فعلی 56/5

منم مثل قبل

دوباره شروع میکنم از فردا

بایدم یه سری چیزا رو نخورم و یه سری چیزا رو محدود کنم☺

کالری شماری تو چند کیلویی

من ۶۴ ن نگو کالری شماری همش استرسه فقط 

من باید روزی ۱۲۰۰ کالری مصرف میگردم در صورتی ک کالری من بدون رژیم ب ۸۰۰ تاهم نمیرسه روزی ولی چاق میشدم 

تو چندی؟

بابعضیام باید دهن ب دهن نشد اخه لیاقتشو ندارن
من ۶۴ ن نگو کالری شماری همش استرسه فقط  من باید روزی ۱۲۰۰ کالری مصرف میگردم در صورتی ک کالری م ...

75 ولی قدم بلنده

زندگی یک پژواک است آنچه می فرستید بر می گردد❄
عزیزم رژیمو بزار کنار .. سیستم ایمنیتو قوی کن .‌برنج بخور انواع ویتامین داره که واسه سیستم ایمنی خوب ...

فدات شم مرسی که برام وقت گذاشتی ولی باور کن قبلش هم جالب غذا نمیخوردم الان تا صبح بیدارم با اینکه وحشتناک خوابم میاد ولی شبا نمیخوابم غذا هم مثلا یه عالمه برنج با گوشت میخوردم و یه عالمه هله و هوله پس با رژیم گرفتن چیزی از دست ندادم

زندگی یک پژواک است آنچه می فرستید بر می گردد❄