2777
2789
عنوان

رفتار مادرم

314 بازدید | 20 پست

من میرم بیرون نامزدمو ببینم مامانم کاملا حواسش هست من چقدر تو حموم بودم شیو کردم یا نه....مدام تذکر نری خونشون.دست ندی.دست ندن......من کلی خونشون رفتم خونه نامزدم تهران اصلا بهم کاری نداشته حتی رفتم مشاور بیان کردم این موضوع رو میخواستم نامزدیمو بهم برنم خیلی ناراحت بودم چون ما صیغه محرمیت هم خوندیم ولی حتی بوسمم نکرد در تنهایی گفت من مراعات میکنم مشاور گفت شاید سرده کلی بالا پایین شدم تا فهمیدم واقعا  داره مراعات میکنع .مامانم هیچ کدوم اینا رو نمیدونه مقل دوساله ها همش میگه نکنی بکنی .از اون ور یک داداش دارم با دوست دخترش که رفتیم خواستگاریش شمال همه جا رفته میگم دختره خوب نیست چون اخلاقش خیلی بده حتی تو استخرم باداداسم رفته البته با مایو اسلامی مامانم میگه حرف منو گوش نمیده دوراز جون خرابم باشه پسره میخواد چشش کور خودش ضربه میخوره .من استدلال مامانمو نمیفهمم منو اونقدر گذاشته تو مضیغه واسه داداشم راحت نشسته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان سوالم اینه چرا خانوادهاا دخترهارو تا هستاد سالگی میپان پسرها رو ازادتر میزارن چه فرقی هست بین م ...

چون دخترا احساسی ترن و اگر خدای ناکرده طوری بشه ابروش رفته ولی پسر میتونه هر چند بد دوباره بسازه ولی دختر که...کلا تقصیر مادرتون نیست با وضع خرابه جامعه این همه استرس و درگیر شما بودن برای مادرتون الزامه.من خودم دختر دارم و واقعا برام قابل درکه

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘