بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال دختر منم همینطوری بود قشنگ یه گردی بود گریه هم میکرد خیلی بزرگ شد ولی خودش خوب شد . زیر یکسال که شد به حالت عادی برگشت. مراقب باش بهش دست نزن اصلا. خدای نکرده اگه سنش بالاتر رفت و داخل نرفت احتیاج به عمل داره
نزار زیاد گریه کنه چون بیشتر میشه با چیز گرم بپوشونش درد کمتر میشه
پسر من داشت اونموقع بردم سونو و گفتن کاری نمیکنیم براش مگه حالت اورژانسی بادرد شدید باشه که مجبور شیم عملش کنیم دیگه تا4 سالگیش صبر کردیم خداروشکر خودش خوب شد ولی دکتر گفت هنوزم ضعیفه باید مراقب باشین فشار بهش نیاد
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
نگران نباش، به نظر من خوب میشه، پسر منم ۵ ماهش که بود فتق ناف داشت، بردمش دکتر ولی فایده نداشت، خودم با ناف بند بستم و خوب شد! تجربیات اینچنینی خیلی ها دارن
عزیرم بستن ناف خیلی کار خطرناکی هست بهترین کار اینه که یک جراح کودکان بچه رو ببینه تا خیالتون راحت بشه دکتر جواد غروبی خیلی خوبه ناف دختر منم بزرگ بود نشونش دادم کفت که نگران نباشم خودش به مرور زمان خوب میشه و همینم شد