2777
2789
عنوان

فتق ناف نوزاد

1887 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

دخترم 7ماهشه و نافش کمی زده بیرون 

خیلی نگرانم هرازگاهی ورم میکنه و وقتی گریه میکنه بزرگتر میشه؟ 

لطفا تجربه خودتون را با من درمیون بزارید 

ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال دختر منم همینطوری بود قشنگ یه گردی بود گریه هم میکرد خیلی بزرگ شد ولی خودش خوب شد . زیر یکسال که شد به حالت عادی برگشت. مراقب باش بهش دست نزن اصلا. خدای نکرده اگه سنش بالاتر رفت  و داخل نرفت احتیاج به عمل داره

نزار زیاد گریه کنه چون بیشتر میشه با چیز گرم بپوشونش درد کمتر میشه

پسر من داشت اونموقع بردم سونو و گفتن کاری نمیکنیم براش مگه حالت اورژانسی بادرد شدید باشه که مجبور شیم عملش کنیم دیگه تا4 سالگیش صبر کردیم خداروشکر خودش خوب شد ولی دکتر گفت هنوزم ضعیفه باید مراقب باشین فشار بهش نیاد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یبار دو ماهگی بردمش دکتر گفت فتق نافه باید ببندی وگرنه بزرگتر میشه من یه مدت بستم بهتر شد دیگه نبستم 

حالا باز اونجوری شده ولی میبندم دیگه فایده نداره

عزیرم بستن ناف خیلی کار خطرناکی هست بهترین کار اینه که یک جراح کودکان بچه رو ببینه تا خیالتون راحت بشه دکتر جواد غروبی خیلی خوبه  ناف دختر منم بزرگ بود نشونش دادم کفت که نگران نباشم  خودش به مرور زمان خوب میشه و همینم شد

شماره مطب بزارم برای شما ۲۲۸۵۰۸۷۵