miss_khavari مدیر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 عنوان 😁😁😁سیزده بدر | مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 38 پست هرکی فحش بده توهین کنه خره😶😂😂😂ولی مردم از بس تو خونه بودم ینی سیزدع بدر هم نریم شهر خودمون☹😟دق میکنم نرم باید برم😶 و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:) 1398/12/18 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_khavari مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 حلال نمیکمم اون کسیو ک منو بچه هامومریض کنه.سه هفته س با بچه هام خونه ایم رنگ بیرونو ندیدیم والا او ... من چیکا ب شما و بچهات دارم خاهر😶😂😂😂منم خیلی وقتع خونم عیدم خونم گفتم سیزده بدر بریم یجا خلوت😁نرم کپک میزنم خدم میکشم😶😂 و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
خورشیدوار عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 2202 😶😂😂😂عه خب پوسیدم تازه یچی دیه بگم که منو میکشن هر هفته پیش نامزدمم از شهرشون میاد حتی اگع سرمام ... خدای نکرده یه مرگ عاشقانه . حالتون خوش نیست کله تون داغه گلم . مراقب سلامتیتون باشید . جای شما بودم بهش میگفتم برو خرداد بیا
moosadi عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 14651 من چیکا ب شما و بچهات دارم خاهر😶😂😂😂منم خیلی وقتع خونم عیدم خونم گفتم سیزده بدر بریم یجا خلوت😁نر ... ن دیگ کپک بزن دیگ😞😞😞اومدیم خدای نکرده حدای نکرده ناقل بودی😞 جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
خورشیدوار عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 2202 من چیکا ب شما و بچهات دارم خاهر😶😂😂😂منم خیلی وقتع خونم عیدم خونم گفتم سیزده بدر بریم یجا خلوت😁نر ... کپک بزنی بهتره تا اینکه بیماری به این نحسی بگیری .اگه هم زنده بمونی ممنوع ملاقات و همه ازت فرار میکنن و چهره آدمیزاد رو نمیبینی
miss_khavari مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 خدای نکرده یه مرگ عاشقانه . حالتون خوش نیست کله تون داغه گلم . مراقب سلامتیتون باشید . جای شما بودم ... 😶خب من دوس دارم اگه چیزی هس برا دوتامون باشه کلمم داغ نیس خیلی وخته باهمیم نزدیک ۴ سال مییمرم براش! و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
miss_khavari مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 کپک بزنی بهتره تا اینکه بیماری به این نحسی بگیری .اگه هم زنده بمونی ممنوع ملاقات و همه ازت فرار میکن ... 🙄خدانگن😶 و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
miss_khavari مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1510 ن دیگ کپک بزن دیگ😞😞😞 اومدیم خدای نکرده حدای نکرده ناقل بودی😞 نباباااا چن وخ پیش سرما خورده بودم رفم دکتر گف سرما خوردی الان خوب شدم هیچیم نی😁بعدشم گفتم یجای خیلی خلوت هیچ کی نباشه و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
خورشیدوار عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 2202 😶خب من دوس دارم اگه چیزی هس برا دوتامون باشه کلمم داغ نیس خیلی وخته باهمیم نزدیک ۴ سال مییمرم براش! اون موقع فرق میکرد بیماری خاصی درمیون نبود دختر خوب . اما الان اگه واقعا همو دوست دارید باید به خاطر هم این دوری رو تحمل کنید برای سلامتی همدیگه