2821
2789
عنوان

😁😁😁سیزده بدر

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 38 پست
حلال نمیکمم اون کسیو ک منو بچه هامومریض کنه.سه هفته س با بچه هام خونه ایم رنگ بیرونو ندیدیم والا او ...

من چیکا ب شما و بچهات دارم خاهر😶😂😂😂منم خیلی وقتع خونم عیدم خونم گفتم سیزده بدر بریم یجا خلوت😁نرم کپک میزنم خدم میکشم😶😂

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
😶😂😂😂عه خب پوسیدم تازه یچی دیه بگم که منو میکشن هر هفته پیش نامزدمم از شهرشون میاد حتی اگع سرمام ...

خدای نکرده یه مرگ عاشقانه . حالتون خوش نیست کله تون داغه گلم . مراقب سلامتیتون باشید . جای شما بودم بهش میگفتم برو خرداد بیا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیکا ب شما و بچهات دارم خاهر😶😂😂😂منم خیلی وقتع خونم عیدم خونم گفتم سیزده بدر بریم یجا خلوت😁نر ...

ن دیگ کپک بزن دیگ😞😞😞

اومدیم خدای نکرده حدای نکرده ناقل بودی😞

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
من چیکا ب شما و بچهات دارم خاهر😶😂😂😂منم خیلی وقتع خونم عیدم خونم گفتم سیزده بدر بریم یجا خلوت😁نر ...

کپک بزنی بهتره تا اینکه بیماری به این نحسی بگیری .اگه هم زنده بمونی ممنوع ملاقات و همه ازت فرار میکنن و چهره آدمیزاد رو نمیبینی

خدای نکرده یه مرگ عاشقانه . حالتون خوش نیست کله تون داغه گلم . مراقب سلامتیتون باشید . جای شما بودم ...

😶خب من دوس دارم اگه چیزی هس برا دوتامون باشه کلمم داغ نیس خیلی وخته باهمیم نزدیک ۴ سال مییمرم براش!

ن دیگ کپک بزن دیگ😞😞😞 اومدیم خدای نکرده حدای نکرده ناقل بودی😞

نباباااا چن وخ پیش سرما خورده بودم رفم دکتر گف سرما خوردی الان خوب شدم هیچیم نی😁بعدشم گفتم یجای خیلی خلوت هیچ کی نباشه

😶خب من دوس دارم اگه چیزی هس برا دوتامون باشه کلمم داغ نیس خیلی وخته باهمیم نزدیک ۴ سال مییمرم براش!

اون موقع فرق میکرد بیماری خاصی درمیون نبود دختر خوب . اما الان اگه واقعا همو دوست دارید باید به خاطر هم این دوری رو تحمل کنید برای سلامتی همدیگه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز