2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه وکیلی بگیر که همشونو استاد کنه

وکیل دارم اولش وکیلم جدی نگرف ولی وقتی دیدیه بازاریه پولداربالباس پاره وکفشه گلی اومده ومیناله ومیگه بیکارم شاخاش درومده بود.ولی وکزله تاالان کارش خوب بوده 

وکیل دارم اولش وکیلم جدی نگرف ولی وقتی دیدیه بازاریه پولداربالباس پاره وکفشه گلی اومده ومیناله ومیگه ...

مهریت چقدره؟ مگه میشه تحقیق میکنن در مورد همه چیز.از حسابش استعلام میگیرن

مهریت چقدره؟ مگه میشه تحقیق میکنن در مورد همه چیز.از حسابش استعلام میگیرن

۱۰۰ تاکلاسه تاعابرداره گردشای مالی که هربارخریدش ازکارخونه فقط پنجاه شصت تومن یه جابه عنوانه پیش پرداخت ازکارتی بودکه به نانه پدرشه .تنهایکیش به نانه خودشه که حتی ده هزارتومنم توش نیس.چیزی هم به نامش نکرده البته قبل ازین که بیادخاستگاری فکرهمه چیزوکرده بوده حتی اجاره نامه خونه هم به نامه پدرش نوشته .طرف باعصاراه میره خبره ترازاین حرفاس .باترفندمالیات پرداخت نکرده میادمهریه بده آخه

۱۰۰ تاکلاسه تاعابرداره گردشای مالی که هربارخریدش ازکارخونه فقط پنجاه شصت تومن یه جابه عنوانه پیش پرد ...

شوهر دختر خاله منم همین جوریه خیلی خسیسه.ولی وضع مالیش خوبه.حالا میخوان جدا بشن .حکم جلبشو گرفته‌توی دارگاه گفته من هیچی ندارم‌.فیلمبردتر مجالس عروسیه.پاساژ داره همرو زده به نام پدرش.وکیله دخترخالم حکمشو گرفت.هم نفقه هم مهریه

شوهر دختر خاله منم همین جوریه خیلی خسیسه.ولی وضع مالیش خوبه.حالا میخوان جدا بشن .حکم جلبشو گرفته‌توی ...

ماام محکوم کردیمش برانفقه ولی هی وثیقه میزارن نه پرداخت میکنن نه طلاق میدن .