2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والافعلاکه توطلاقیم ولی اون یکسالی که باهاش زندگی کردم کلایه ده هزارتومنی بهم دادویه سری ۱۵ دادویه س ...

چقدررر سخخخت

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
خوب من کارتی دستمه که بالای یه تومن زیر ۵ تومن  توشه ماهیانه نمیگیرم  و سو استفاده نمیکنم ...

ممنون.آخه میگن به قول قدیمیا زن باید زیر پوستشم پول داشته باشه.میگن باید یه پس انداز یواشکی برای خودش داشته باشه

من همه چی خودش می‌خره ماهی پنجاه میگیرم پس انداز میکنم الان چند ماهه زدم تو کار بورس خدا رو شکر راضی ام با همین ماهی پنجاه تومنا البته بعضی ماها به مناسبت‌های مختلف دویست سیصد تومنم شده برا بچه هام تخت خریدم واسه خودم سکه خریدم پس انداز کردم تو بورس هستم

واااقعا راست میگی

اوهوم .تازه اروزاول ای میرفت ومیومدومیگف که بایدپوله تالاروشامه فامیلای ماروشماحساب کنید.تمومه کادوهای فامیله مااام گرفت به زورپس گرفتم ولی گفتن پدرش دلش ذنجیرطلای بلندوضخیم خواسته بگین پول بزاره سرش باباش ،ذنجیربخره بده ما.من زیربارنرفتم ولی خب پوله ام همش خرج لباسایی شدکه شوهرم حاضربه خریدش نبود

من همه چی خودش می‌خره ماهی پنجاه میگیرم پس انداز میکنم الان چند ماهه زدم تو کار بورس خدا رو شکر راضی ...

خدارو شکر.. بورس خوبه منم میخوام شرکت کنم ولی هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم.از هر کی هم میپرسم میگن همش ضرره خالیه

واای چه فامیله عجیبی هستن.جداشو تا راحت بشی

والاطلاق نمیده میگه بایداجاره خونم وخرجه عروسیموپوله وکیلمورفت وآمدو....بامهریه ت تاخت بزنی تهش هرچی موندبازبایدپول بدی بهم تافقط عدم تمکین نگیرم وگرنه طلاق که اصلانمیدم

والاطلاق نمیده میگه بایداجاره خونم وخرجه عروسیموپوله وکیلمورفت وآمدو....بامهریه ت تاخت بزنی تهش هرچی ...

مگه میشه همچین چیزی.مگه اون زنه تو مرد؟عجب دوره زمونه ای شده😔😔

مگه میشه همچین چیزی.مگه اون زنه تو مرد؟عجب دوره زمونه ای شده😔😔

والاخواهرش میگفت رسمه مااینه که زن مدام بیفته به پای مردوازش طلب رابطه کنه ومردبایدنازکنه وزن نازبکشه .اینم کلاخودشوبازن اشتباه گرفته بودطبقه اون تربیت وباور.فقط دعاکن خلاص شم

خدارو شکر.. بورس خوبه منم میخوام شرکت کنم ولی هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم.از هر کی هم میپرسم میگن هم ...

من  خیلی وارد نیستم فقط عرضه اولیه میخرم این ماهی دومیلیون خریدم قشنگ پولم 4500شد