2777
2789

خانوما من تنگي نفس دارم گاهي باعث ميشه سرفه كنم اين طبيعيه تو بارداري يا برم دكتر؟😔

خدايا درست لحظه اي كه تو اوج نااميدي بودم معجزتو نشونم دادي خودت مراقب معجزت باش❤️🥺 ١٢/١٢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم امروز فهمیدم باردارم .من ۱۱ بهمن پریودم شروع شد تا ۱۷ بهمن الان چند هفتم میشه؟ کی باید بدم برای تشکیل قلب

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

دست راستت رو سر ما اقدامیا خدا کنه منم الان یه فندوق کوچولو تو دلم باشه و این ماه دیگ پری نشم

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
سلام منم امروز فهمیدم باردارم .من ۱۱ بهمن پریودم شروع شد تا ۱۷ بهمن الان چند هفتم میشه؟ کی باید بدم ...

هفت هفته برو من میگفت ۱۱ هفته ولی ۷ رفتم تشکیل شده بود

فوق تخصص 
هفت هفته برو من میگفت ۱۱ هفته ولی ۷ رفتم تشکیل شده بود

الان نمیدونی چند هفتم میشه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

مبارکه.من هنوز صداي قلب ني ني مونشنيدم

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  
دست راستت رو سر ما اقدامیا خدا کنه منم الان یه فندوق کوچولو تو دلم باشه و این ماه دیگ پری نشم

انشالا

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم