2777
2789
عنوان

پلكم😓😓مژم كمك!

134 بازدید | 19 پست

اقا من ديشب صحيحو سلامت بودم

خوابيدم بعد صبح پاشدم ديدم چشممو ك بازو بسته ميكنم درد ميكنه!!!يكي از چشم ها فقط

بعد انگاري يكم قرمزه و ورم داره،كل پلكم نيست فقط ي جاي كوچيك اون انتها.

از اون جايي ك طرف مژس ميگم نكنه گل مژس ولي گل مژه ورمش خيلي بيشتره تا جايي ك ميدونم تا حالام نزده گل مژه

اقا چيه ميترسم تو اين شرايط دلم نميخواد دكترم برم

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

چن سالته

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نیس من گاهی اینطوری میشم زود خوب میشه

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
٢٥

گل مژه ماله اولای بلوغه شاید خال گوشتی

یا جوشه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
حتماً جوش زیر پوستت در اومده

طرف مژه ام جوش ميزنه؟😓دم مژه هامه من اخه صورتمم جوش نميزنه اصن سالي ي بار

جدي ميگي؟قرمزم ميشه؟دردم داره؟

اره ته مژس انگار درد میکنه

چیزی نیس

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
برو داروخونه به دکتر نشون بده دارو بگیر

راستش انقد هل شدن اصن ب ذهنمم نرسيد فكر خوبيه ممنونم

جوش ميزنه روچشم؟ ن خال نيست ظاهرش

آره میزنه گوشه ی چشمته ؟ من کلی از اینا دیدم چربی جم میشه  مثه جوش نمیشع سفت میشه ولی  بافت چربیه نترس چیزی نیس

آره میزنه گوشه ی چشمته ؟ من کلی از اینا دیدم چربی جم میشه  مثه جوش نمیشع سفت میشه ولی  باف ...

وسط چشمم نيست نزديك گوشت ولي تو كنار ي چشم نيست.

مرسي عزيزم اميدوارم چيزي نباشه ♥️