2789
عنوان

مردم از ترس

81 بازدید | 5 پست

بچه ها ی چیزی تعریف میکنم خواهشا باتمسخر وبی احترامی جواب ندید محترمانه جواب بدید وخواهشا تااخربخونید  خیلی استرس دارم من بافابم رفتم بیرون بنا به دلایلی  ی ادم شکاکه    جداازاین ک دستکش دستش نبود و بهم دست زد حیوون  من گفتم اینجا پیاده میشم دستکش بخرم چون دستکشم پاره شده بود پیاده شدم گوشیم موند توماشینش تو شارژ رفتم دستکش نبود اومدم بیرون دیدم نیس خداشاهده دوتا کوچه وی خیابونو سه بار رفتم بالا اومدم پایین احر مجبور شدم رفتم خونه عمم زنگشونو زدم ج نداد بدون دستکش  رفتم با تلفن یجا بدون دستکش زنگ میزدم هی اشغال میکرد گوشی خودمو گرفتم چون توماشینش بود اشغال بعد خاموش باز رفتم بیرونو گشتم نبود باز رفتم 10بار زنگ زدم ج نداد وایسادم تو مغازه بعد نیم ساعت باز زنگ زدم ج داد اومد دنبالم توماشین ازاسنرس این ویروس گریه کردم گفتم خدا لعنتت کنه من سه هفتس بیرون نمیام ک ویروس نگیرم الانم اومدم فقط گفتم توماشین باشم مجبورم کردی ب تلفن و زنگ در دست بزنم معلوم نیس روزی چند نفر دست میزنن  اومدم خونه ازاونروز خواب ندارم همش استرس اینکه نکنه خودش الوده بوده ک میگه کارم جوریه تست میگیرن بعد میرم تا کسیو الوده نکنم ولی خب ماشینش و وسایلی ک دست زدم استرسش دارع منو میکشه من 4ساله  ی مشکلی تو زندگیم بود بحثش جداس درد اون نزاشت جوونی کنم و تاالان ک 23سالمه تو عذاب بودم بعداین  تازه 20روزه ارومم حرفم اینه تاالان زندگی نکردم بعداین ک میخوام زندگی کنم با کلی ارزو نمیخوام بمیرم  از این ویروس😭 بچه ها حرفم اتفاقیع ک افتاده توروخدا ی چیزی بگین من دارم ازاسترس میمیرم ک نکنه گرفته باشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نترس،استرسو دور کن،رعایت بهداشت،ویتامین دی بخور و فکرش نباش

اخه دست زدم ب تلفن مغاره وزنگ در  اصن نمیدونم ماشینش نکنه الوده بوده  نکنه خودش بوده  دارم میمیرم از استرس