2777
2789
عنوان

استرس و خواهر شوهر

204 بازدید | 12 پست

وای بچه ها امشب زنگ زدم به پدر شوهرم روز مردو تبریک بگم بعدش با مادر شوهرم صحبت کردم اینا

بعد قرار بود به خاطره کرونا عید نریم خونشون اخه خونشون تهران نیست شهرستانه بعد یهو مادرشوهرم پشت تلفن افتاد گریه گفت دلم براتون خیلی تنگ شده و اینا شوهرمم تک پسره خیلی دوسش داره چن وقتم هس که نرفتیم دیگه دلم نیمد بزنم تو ذوقش چیزی نگفتم حالا قراره با رعایت موازین بهداشتی دوروز بریم بیایم بعد حالا من یه خواهر شوهر که تقریبا همسن خودمه بعد هی زیر زیرکی تیکه می اندازه مثلا تو اینستا عکس خودمو شو هرمو میزارم برمیگرده میگه واااییی چه داداشم خوشگله و فلان یا مثلا غیر مستقیم میگه من خودم هروقت مهمون دارم توقع دارم مهمون پاشه ظرفارو بشوره ویا این حرفا هی پای اینو اونو میکشه وسط غیر مستقیم و زیر زیرکی تیکه می اندازه حالل استرس گرفتم نمیدونم چجوری دیدمش برخورد کنم و اینا لطف میکنید یه مشورتی بدید ممنون 

کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون  
همشم تو یه تاپیک گفتم

کلا بهش بی توجه باش همین.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب خواهرشوعرت استرس چیه چیکلر به تو داره

پاشو ی ظرفی بشور کمتر تیکه بشنوی

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
وا خب خواهرشوعرت استرس چیه چیکلر به تو داره پاشو ی ظرفی بشور کمتر تیکه بشنوی

اخه خودش هیچ کار نمیکنه توقع از بقیه داره 

نمیدونم چرا شما زن.داداشا انقدر همه چی رو بزرگ میکنین اخه از داداشش تعریف کرده زیر پستتون مشکلی داره 

درمورد ظرف شستن هم اگه.میاد خونتون ظرف میشوره شمام براشون بشور اگه.نه محل نده 

رفتی هم.بیخیالی طی کن رلکس باش

نمیدونم چرا شما زن.داداشا انقدر همه چی رو بزرگ میکنین اخه از داداشش تعریف کرده زیر پستتون مشکلی داره ...

نمیدونم شاید من از تعریفش سو برداشت کردم نه تاحالا خونشون رفتم نه خونم اومده اما خونه مادرشوهرم فقط کارا دم دستی میکنم ظرف اینا نمیشورم البته اونکه الکی خودشو سرگرم میکنه 

عزیزم من از مادرهمسزم تیکه زیاد میشنوم ولی باور کن اصلا خودمو میزنم به اون راه،

اولش میخواستم جوابشو بدم ولی کم کم بیخیال شدم و شوهرم خودش جواب میده،

اینجوری آرومترم😊

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
اخه خودش هیچ کار نمیکنه توقع از بقیه داره 

مال منم اینجوره خانواده شوهر توقع دارن عروس بشوره

تو که گاهی میخوای بری من هر هفته میشورم

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
نمیدونم شاید من از تعریفش سو برداشت کردم نه تاحالا خونشون رفتم نه خونم اومده اما خونه مادرشوهرم فقط ...

کار دم دستی یعنی چی??????اما من خودم خونه مادرشوهرم میرم حتما حتما ظرفارومیشورم اشپز خونه رو تا حدی مرتب میکنم اصلا خجالت میکشم بیکار بشینم مادرشوهرم کار کنه با اینکه خیلی اهل تیکه انداختنه اذیتم میکنه

کار دم دستی یعنی چی??????اما من خودم خونه مادرشوهرم میرم حتما حتما ظرفارومیشورم اشپز خونه رو تا حدی ...

یعنی کمک تو حاضر کردن غذا و مخلفات سفره و پذیرایی و درست کردن چایی و سس و سالاد و پهن و جم و جور کردن سفره کلا هرکاری به جز ظرف شستن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792