2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیست ولی سوالت چیه

خو وقتی نیس چرا بپرسم😧

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹
بپرس

رلم برمیگرده اگه اره کی

حس دوستم ب من چیه قهریم کی اشتی میکنیم

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹
رلم برمیگرده اگه اره کی حس دوستم ب من چیه قهریم کی اشتی میکنیم

نه برنمیگرده احتمالا خودش با یکی دیگه اس ولی اگر شما پا پیش بذاری شاید جریان فرق کنه...اشتی با دوست مونث اتون زیاد طولانی نی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه برنمیگرده احتمالا خودش با یکی دیگه اس ولی اگر شما پا پیش بذاری شاید جریان فرق کنه...اشتی با دوست ...

کی ازدواج میکنم

نه برنمیگرده احتمالا خودش با یکی دیگه اس ولی اگر شما پا پیش بذاری شاید جریان فرق کنه...اشتی با دوست ...

اون اقایی که دوستش دارم درموردمن چه فکری میکنه واحساسش چیه  ازدواج میکنم بااون؟

اون اقایی که دوستش دارم درموردمن چه فکری میکنه واحساسش چیه  ازدواج میکنم بااون؟

اون به تو فکر میکنه در مورد ازدواج نمیدونم همیشه اونجور که ما پیش بینی میکنیم پیش نمیره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌