2777
2789
عنوان

کمرم درده

70 بازدید | 13 پست

باردارم کمرم درده چی کار کنم تازه کار خاصی هم نمیکنم خونه مامانمم یعنی کار سنگین و اشپزی نمیکنم امروز خیلی کمرم درده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خیلی استراحت کردی 😁

الان به شوهرم بگم میگه از خواب زیادیه ولی اینقدر بالا میارم که حال ندارم بشینم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان به شوهرم بگم میگه از خواب زیادیه ولی اینقدر بالا میارم که حال ندارم بشینم

طبیعیه عزیزم ، تا اخر بارداریت شاخ و دم هم در میاری ❤

اما بدون سوخی زیاد هم بی تحرک نباش، کارای روز مرتو سعی کن انجام بدی بخاطر سلامت خودت و نی نی 

چنان دل كندم از دنيا كه شكلم شكل تنهایی است.
طبیعیه عزیزم ، تا اخر بارداریت شاخ و دم هم در میاری ❤ اما بدون سوخی زیاد هم بی تحرک نباش، کارای روز ...

اشپزی که نیتونم بوی غذا حالم بد میکنه من نصف شب با تهوع شدید از خواب میپرم .... غذا نمیتونم بخورم برا هین جون ندارم همش دراز کشم

خوب طبیعی ..من موقعی که حامله بودم رفتم دکتر همین حرف بهم زد ۵۰ تومن وزیت ازم گرفت 🤐

اها

اشپزی که نیتونم بوی غذا حالم بد میکنه من نصف شب با تهوع شدید از خواب میپرم .... غذا نمیتونم بخورم بر ...

بلا دور باشه، سه ماهه اول اینجوریه، انشالله ویارت بره، حالت خوب باشه و پر انرژی

بلا دور باشه، سه ماهه اول اینجوریه، انشالله ویارت بره، حالت خوب باشه و پر انرژی

ان شاالله عزیزم

اره وقتی تو شکم استفراق و هزار مکافات هر وقت اومد هم یه جور دیگه جررت میده حالا حالا ها درگیری ...

🤣🤣🤣 ته دلشو خالی نکن بزار کم کم عذاب بکشه 🤣🤣😝

اره وقتی تو شکم استفراق و هزار مکافات هر وقت اومد هم یه جور دیگه جررت میده حالا حالا ها درگیری ...

وایییییی خدا رحم کنه حالا خوبه نزدیک مامانمم 

جالبش اینکه ادم نمیشیم ..یادمون میره دوباره به غلط کردن میافتیم..🙃

نگم برات دوتا بچه پشت هم دارم دم عید دلم نیومد لباس نوزادی و وسایلاشون رو بدم بره به سوهرم گفتم شاید لازممون بشه فقط نزدم 😑